viernes, 3 de mayo de 2024 | Última actualización: 22:30

La final del torneig de futbol 'Vila d'Almenara' es juga avui a les 19:30

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Almenara Atlètic i Xilxes C.F.  jugaran aquest partit que decidirà el guanyador del Trofeu

Torneig futbol Vila d'AlmenaraL'Almenara Atlètic A disputarà aquesta vesprada a les 19:30 enfront del Xilxes C.F. la gran final del VI Trofeu de Futbol Vila d'Almenara després d'imposar-se anit en la segona semifinal a l'Almassora B per un marcador de quatre gols a zero amb dianes d'Álex Viruela i Pau que van fer doblet en un bon partit davant un jove conjunt visitant.

Prèviament a la gran final, a les 19 hores, destacar que es realitzarà la presentació en societat dels jugadors i cos tècnic de l'Almenara Atlétic, equip que enguany retorna a la preferent de la mà de Balaguer i que té la meitat de la plantilla formada en les categories inferiors, dins de la filosofia de promocionar la pedrera de l'escola de futbol.

Destacar que davant les baixes de l'Almassora B s'ha decidit suspendre l'enfrontament pel tercer i quart lloc davant el filial de l'Almenara Atlètic previst per a les sis de la vesprada, per la qual cosa la presentació del primer equip serà a les set i la gran final avança el seu horari a dos quarts de vuit de la vesprada.