viernes, 21 de enero, 2022  |  
El Ceip Albert Selma de Santa Magdalena acomiada el curs escolar amb música de Mary Poppins El Ceip Albert Selma de Santa Magdalena acomiada el curs escolar amb música de Mary Poppins

- 21 junio, 2018 -

El pavelló poliesportiu ha acollit el Festival dels alumnes del col·legi públic de la localitat El Ceip Albert Selma de Santa Magdalena acomiada el curs escolar amb música de Mary Poppins

El pavelló poliesportiu ha acollit el Festival dels alumnes del col·legi públic de la localitat

Castellón Información

graduacio6El curs escolar es tanca demà i avui els alumnes del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena han celebrat el seu Festival de Fi de Curs i ho han fet al ritme del musical de Mary Poppins.

El pavelló poliesportiu de Santa Magdalena ha acollit el Festival dels alumnes del col·legi públic de la localitat, que han fet una adaptació de la pel·lícula, Mary Poppins, estrenada en 1964, amb moments tan divertits com el ball dels pingüins o el del ‘deshollinador’, entre d´ altres.

fest1_2okDesprés de l’actuació dels alumnes han tingut lloc dos dels moments més esperats de la jornada, les graduacions. Els alumnes que tanquen la seua etapa infantil, han rebut de mans de les seues tutores els diplomes acreditatius, de la mateixa manera que ho han fet els alumnes de sisè de primària, que diuen ja adéu al CEIP Albert Selma per a iniciar els estudis de secundària.

Finalitzat el festival, des de l’AMPA s’ha obsequiat a tots els alumnes amb una borsa de llaminadures. Demà, l’AMPA organitza un esmorzar en el col·legi i a la nit hi haurà sopar de pa i porta en el pati del col·legi, al qual estan convidades totes les famílies.

Whatsapp Telegram