Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

La Policia Local d'Almassora homenatja a la ciutadania pel seu comportament exemplar durant l'any passat

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 47 segundos

Noticias Relacionadas

El cos policial ha celebrat la seua festivitat abans de traslladar-se a la nova comissaria

La Policia Local d'Almassora ha celebrat hui la seua última festivitat abans de traslladar-se a la nova comissaria. Així ho ha reivindicat l'alcaldessa, Merche Galí, durant la cerimònia de lliurament de medalles i premis que, com cada 1 de juliol des de 2016, lliurament el cos de seguretat municipal coincidint amb la celebració de l'Estatut de Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Després de la suspensió per la pandèmia i la recuperació de la normalitat quant a aforaments i activitats, la cerimònia ha reivindicat la necessitat de destinar recursos a la modernització del Cos i les seues instal·lacions, com els 578.234 euros que permetran estrenar enguany la nova comissaria d'Almassora.

La primera edil ha incidit en la dotació de personal, que en el cas d'Almassora ha suposat la convocatòria de diferents oposicions en els últims mesos i que continuarà en breu per a estabilitzar la plantilla i garantir un servei públic que millorarà les seues prestacions amb el trasllat a les dependències del carrer Indústria. Les obres encaren la recta final per a avançar la mudança que generarà 200 metres quadrats més d'instal·lacions, equips renovats, zona d'aparcament i sala de formació, entre altres.

Almassora día Policía Local 01-

La celebració del dia de la Policia Local d'Almassora ha començat amb la passada de revista als vehicles i plantilla en la plaça de Pere Cornell amb la presència, per primera vegada, dels 37 xiquets i xiquetes preseleccionats del concurs de dibuix. Després del recorregut de l'alcaldessa, Merche Galí; el regidor delegat de Seguretat, Javier Martí, i el comissari-cap, Roberto Verdoy, la comitiva s'ha desplaçat fins a la Casa de la Cultura per a dur a terme el gruix de la cerimònia. Verdoy ha destacat els 10.876 serveis realitzats cada any per a protegir dones víctimes de violència de gènere i els 156.000 quilòmetres de patrullatge per a garantir presència policial als carrers.

La Policia Local ha entregat la medalla a l'agent César de l'Arc Martínez per la seua trajectòria i ha homenatjat la ciutadania que durant l'últim any ha tingut un comportament exemplar. És el cas d'Igor Sosa Gandolfo, per la seua col·laboració en un accident de trànsit, i de Mohamed Yedhallu Badra i Carmen Garí Nebot i Milagros Palacios Mera per la recuperació de sengles carteres amb diners que van entregar en les dependències de la Policia.

Castellón Información
Castellón Información recibió con orgullo el galardón de la Policía Local

També ha rebut el seu homenatge l'inspector Daniel Galmes Saura per la seua jubilació, dos funcionaris municipals de Secretaria i Contractació i periodistes de la província de Castelló per la seua labor informativa durant la pandèmia. Castellón Información recibió con orgullo este reconocimiento.

En últim terme han pujat a l'escenari Marina Zaera Agut (Regina Violant), Tomás Bagán Campos (Regina Violant) i Natalia Larisa Iacob (Ambaixador Beltrán), participants del concurs de dibuix, que han rebut jocs didàctics i llibres, un patinet i una bicicleta, respectivament, gràcies a la col·laboració de Caixalmassora i Seofer.