Miércoles, 30 de septiembre, 2020  |  
El festival d’estiu ‘Vila-real Renaix’ torna amb cinc nou concerts per les vesprades-nit del cap de setmana El festival d’estiu ‘Vila-real Renaix’ torna amb cinc nou concerts per les vesprades-nit del cap de setmana

- 12 agosto, 2020 -

Actuaran grups locals i distints gèneres musicals com Rumb-bass, Five band, Unam, Edd & Showler i D’contrabando El festival d’estiu ‘Vila-real Renaix’ torna amb cinc nou concerts per les vesprades-nit del cap de setmana

Actuaran grups locals i distints gèneres musicals com Rumb-bass, Five band, Unam, Edd & Showler i D’contrabando

Castellón Información

El Festival d’estiu Vila-real Renaix reprén les seues actuacions aquest cap de setmana amb els concerts de Rumb-bass, Five band, Unam, Edd & Showler i D’contrabando, amenitzant una jornada més diversos espais de la ciutat i impulsant el comerç i el sector hostaler de Vila-real.

En aquesta ocasió seran la plaça de la Vila, plaça del Llaurador i l’Estadi de la Ceràmica, el carrer Pere Gil, avinguda de La Murà i la plaça del Mercat els llocs triats per a poder gaudir de les actuacions de música ambient. Una vegada més, els concerts estan distribuïts en les vesprades-nits del divendres, dissabte i diumenge, de 19.00 a 21.00 i de 23.00 a 01.00 hora, a excepció del diumenge, que només tindrà l’actuació de vesprada.

Aquesta jornada del festival destaca íntegrament per una aposta cap als grups locals i de província, donant suport així a la indústria musical de la Comunitat. D’contrabando, Edd & Showler, Rum-bass, Five band i Unam són els grups que sonaran aquest cap de setmana als carrers de la ciutat. Així mateix, tal com s’ha anat duent a terme en les edicions anteriors, totes les actuacions seran sense escenari i sense zona de ball, limitant una zona per als músics, i respectant la distància mínima de seguretat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *