Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Les Festes Patronals d'Alcalà-Alcossebre compten aquest any amb festeres majors després de dos anys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Els events, amb tot, no tenen representació masculina després que al 2017 l'Ajuntament permetera festers

Castellón Información

Alcalà-Alcossebre compta enguany amb una àmplia representació de festeres, que seran les màximes representants de les Festes Patronals 2019, dedicades a Sant Joan Baptista i el Sagrat Cor de Jesús. Aquest any, torna a haver representació de festeres majors després de dos anys comptant únicament amb representació infantil. Aquest any no ha estat possible comptar amb representació masculina, després que, el 2017, l'Ajuntament incorporés la possibilitat que es presentaren festers.

Les festeres infantils són Mara Cabezas Vinuesa i Elsa Cherta Ebrí. Per altra banda, les festeres majors són: Belén Vinuesa Rovira, Dunia Bort Llopis, Alba Barceló Roca, Selene Martí Foix i Miriam Bosch Garcia.

 

Les festeres iniciaran el seu camí com a màximes representants de les festes el 24 d'agost, amb l'acte oficial de presentació que se celebrarà, com és tradicional, a l'escenari de la plaça de l'Església. Per part de la Regidoria de Festes s'ultimen els preparatius de cara als principals actes que composen el programa festiu.

La regidora de Festes, Selene Blázquez, ha assenyalat: "Ja ho tenim quasi tot a punt per poder gaudir d'unes festes que, com sempre, busquen combinar la participació, amb la diversió i les tradicions del nostre poble". Les festes patronals es prolongaran del 23 d'agost a l'1 de setembre a Alcalà i de l'11 al 15 de setembre a Alcossebre.