Noticias Castellón
lunes, 25 de septiembre del 2023 | Última actualización: 15:01

Felipe VI visitarà les instal·lacions de Porcelanosa amb motiu del 50 aniversari de la companyia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta és la primera visita oficial de la reialesa espanyola a les oficines de la multinacional

Dijous que ve 21 de setembre, el rei Felipe VI visitarà les instal·lacions de Porcelanosa Grupo amb motiu del 50 aniversari del grup empresarial espanyol; emplaçat a la província de Castelló. Héctor Colonques Moreno, actual president i un dels tres fundadors de Porcelanosa Grup, rebrà a la seva Majestat al costat d’altres membres de la direcció de la companyia, com el vicepresident, Silvestre Segarra i la consellera delegada, María José Soriano.

Durant la visita oficial, Felipe VI coneixerà tot el procés de fabricació ceràmica en el recorregut per una de les quatre plantes de producció –la primera que es va construir– de Porcelanosa. El cap de l’Estat té previst atendre algunes persones de l’equip humà de la companyia, entre elles, als integrants del Comitè d’Empresa i del Comitè d’Igualtat.

En 2020, Felipe VI va fer lliurament a Porcelanosa Grupo del Premi Nacional d’Innovació en la modalitat ‘Gran Empresa’, concedit pel Ministeri de Ciència i Innovació en 2019.

Porcelanosa Grupo

Porcelanosa Grupo és un hòlding empresarial especialitzat amb 50 anys d’experiència en el disseny integral i en la gestió de solucions tècniques per al sector residencial, hoteler i retail. Formada per set empreses, la multinacional espanyola posseeix una xarxa comercial que aconsegueix els 1.089 punts de venda en 137 països.

La companyia es funda l’any 1973 a Vila-real (Castelló), sent José Soriano, Héctor Colonques i Manuel Colonques, els promotors d’un revolucionari projecte que va proposar la fabricació de ceràmica amb pasta blanca, un material que no s’havia destinat fins al moment a això.

Amb una facturació total que s’acosta als 903 milions d’euros en 2022 i una plantilla formada per 4.800 persones, després de 50 anys, Porcelanosa Grupo continua treballant en la innovació dels seus productes i en el seu posicionament internacional a través de l’obertura de noves botigues.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí