Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 19:05

Mor de manera sobtada Pepe Benlloch, pare de l’alcalde de Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Divendres passat va ser el gran artífex de la paella oferida pel PSPV-PSOE en plenes festes

Castellón Información

Pepe Benlloch, pare de l’alcalde de Vila-real, ha mort de manera sobtada durant el dia de hui.

 width=
Pepe Benlloch Comida PSOE Vila-real

Amb l’alegria i el bon fer que li caracteritzaven, va ser el gran artífex de la paella que va oferir el PSPV-PSOE de Vila-real divendres passat a tots els seus militants, mitjans de comunicació i companys i alcaldes de la resta de la província.

És el millor record d’una persona vitalista que va gaudir fent felices als altres en la Penya EL Vermelló de Vila-real.

José Benlloch, ‘Pepe’, com ho coneixien tots els seus amics, era un home treballador i lluitador. Durant molts anys va estar professionalment lligat a la ceràmica, en l’empresa Azuvi. Pare de tres fills, ell i la seua esposa van formar una gran família a la qual van transmetre tots els seus valors d’amor i de respecte cap als altres i cap a la ciutat de la qual formaven part amb molt d’orgull.

 width=De fet, per a Pepe Benlloch, que el seu fill anara alcalde de la localitat, però, sobretot, que rebera el favor i el reconeixement de tots els seus veïns era un dels majors orgulls de la seua vida. Era la culminació de tants somnis que va inculcar a la seua família perquè Vila-real fora considerada com el gran municipi que és.

Els qui li van conéixer afirmen, que el seu bon humor, l’amabilitat i el bon tracte el convertien en una persona estimada per a tots. Tranquil, bromista, assenyat i col·laborador en tot quant li sol·licitaven.

La defunció s’ha produït aquest matí, de manera sorprenent, fins al punt que molts que van parlar amb ell a primera hora no podien arribar a creure que Pepe Benlloch ja no estiguera amb ells.

Castellón Información mostra les seues condolences tota la seua família i amics.

La vetla tindrà lloc en el en el Tanatori » el Carmen» de Vila- real (Al costat del Cementeri Municipal) a partir de les 10 del matí.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà dimarts 24/05/2022 a les 17 hores a l’Església Arxiprestal Sant Jaume de Vila- real.

El PSPV-PSOE de la província de Castelló, a través del seu secretari general, Samuel Falomir, ha expressat la seua tristesa per la mort sobtada del militant José Benlloch Goterris, pare del company i alcalde de Vila-real, José Benlloch Fernández.

Des del Partit Socialista transmetem les condolences a la família, amistats i al col·lectiu socialista de Vila-real per la pèrdua d’un dels seus militants històrics.

Gràcies per la teua dedicació al socialisme i a la ciutat que tant estimaves.

Descanse en Pau.