Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 19:04

Onda escalfa motors per a la Fira d'Onda 2017 amb l'inauguració de tres exposicions

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Aquestes mostres se sumen a la qual s'exhibeix en el Museu del Taulell 'Manolo Safont' 'Retrospectiva 1.0'

Castellón Información

Onda ha inaugurat aquesta vesprada tres exposicions que es podran gaudir durant la Fira d’Onda 2017 i que se sumen a l'exposició 'Retrospectiva 1.0' d'Enric Mestre, que romandrà oberta al públic fins al 10 de desembre al Museu del Taulell 'Manolo Safont'.

Aquest circuit d'exposicions s'inclou en l'àmplia oferta cultural que aquest any proposa Onda per a la Fira. Les reines de la ciutat i les seves corts d'honor, acompanyades per dolçainers, han recorregut, juntament amb l'alcalde Ximo Huguet; el tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, Lluís Pastor; i els membres de la corporació, el tram que va des de l'Ajuntament fins a la Casa de la Cultura. Allí, s'ha inaugurat en primer lloc la ‘XXIV Exfilnucol Onda octubre 2017’, sobre l'escultor i ceramista onder Pascual Santos Albella, organitzada pel Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d'Onda. Aquesta exposició podrà visitar-se al saló d'actes.191017 reinas y cortes de honor fira d'Onda 2017 en exposición con artista M Carmen Vidal

D'altra banda, a la sala d'exposicions, ha tingut lloc la inauguració de l'exposició ‘Pedacitos de mi’, de l'ondera M.ª Carmen Vidal, una col·lecció d'olis que recopila moments, llocs i imatges de l'artista. En ella es mostra un procés evolutiu que porta des de composicions recarregades a la màxima simplificació, desenvolupant un estil realista, fins i tot hiperrealista en alguns moments, i sempre amb una visió particular.

D'igual manera, a la sala d'exposicions de la Caixa Rural Ntra. Sra. de l’Esperança (c/ Sant Miquel), ha tingut lloc la presentació de la mostra 'Ceràmiques d'Angelina Alós', exposició que fa un homenatge a la ceramista en el centenari del seu naixement.