domingo, 16 de enero, 2022  |  
Èxit rotund de la nova edició d’Expoentreteniment a Almassora amb 4.500 visitants Èxit rotund de la nova edició d’Expoentreteniment a Almassora amb 4.500 visitants

- 29 diciembre, 2018 -

La fira es posiciona com a esdeveniment d'oci de referència per al públic infantil i juvenil Èxit rotund de la nova edició d’Expoentreteniment a Almassora amb 4.500 visitants

La fira es posiciona com a esdeveniment d’oci de referència per al públic infantil i juvenil

Castellón Información

L’Expoentreteniment d’Almassora tanca hui la vint-i-sisena edició amb un nou èxit de participació. El corroboren els 4.500 visitants que ha passat per la fira des de la seua inauguració dimecres passat i la gran acceptació de les més de 40 activitats entre manualitats, cuina, jocs esportius, ciència i espectacles musicals de les quals han pogut gaudir.

L’esdeveniment s’ha estés durant quatre dies i s’han convertit ja en “una cita de referència per a totes les famílies d’Almassora, però també per a visitants d’altres municipis que compten amb la Expoentreteniment com una alternativa d’oci per als xicotets en aquestes vacances de Nadal”, com ha apuntat el regidor de Joventut, Xavier Trenco. No en va, el consistori ha estés la fira fins a dissabte, una jornada en la qual obri l’assistència a més famílies en tractar-se d’un dia no laborable per a molts treballadors.

Entre les activitats que més èxit han tingut entre xiquets, xiquetes i joves han destacat les sessions de spa, massatge i maquillatge, així com les activitats vinculades a la tecnologia com el taller de robòtica i el de construcció d’ulleres amb llapis 3D. Els trens turístics que han connectat el municipi amb la fira han sigut una de les atraccions d’aquesta fira, al llarg de la qual han realitzat més de 80 trajectes.

A5D181CB-789F-4430-AB2A-05FA227FC9B0Al capdavant de totes les activitats hi ha hagut un equip de 21 monitores i monitors i una coordinadora, els quals han comptat amb el suport d’una dotzena de joves voluntàries i voluntaris dels IES Álvaro Falomir i Vila-roja. A més, han participat en la fira les sis AMPA dels col·legis locals, l’AC El Torrelló, Tambors de Passió, Creu Roja, el Club Pilotari d’Almassora, Ameáfrica, SSOM i el Grup Scout Tramuntana.

A tots ells els ha agraït el seu treball l’edil de Joventut, qui ha posat en valor que “la Expoentreteniment és una fira col·laborativa que no seria possible sense l’ajuda de totes les persones i entitats locals que realitzen activitats en ella”. En aquest sentit, Trenco ha apuntat al fet que “aqueixa implicació de les associacions és la que ha fet possible que aquesta fira haja complit més d’un quart de segle d’història i que continue sent un èxit”.

Arbre de la solidaritat

El Grup Scout Tramuntana ha reunit més 200 joguets donats per la ciutadania d’Almassora. Tots aquests materials seran traslladats a la seu de Càritas on seran classificats i preparats perquè els Reis Mags puguen entregar-los durant la nit del pròxim 5 de gener. Tots els xiquets i xiquetes que han participat en aquesta iniciativa solidària entraran en el sorteig de regals, els quals recolliran el pròxim 3 de desembre en el consistori de mans del regidor de Joventut.

Whatsapp Telegram