Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
Gran èxit de la ruta teatralitzada per la història medieval de Cabanes Gran èxit de la ruta teatralitzada per la història medieval de Cabanes

- 7 diciembre, 2019 -

L'Associació de Mestresses de Casa La Asunción ha organitzat el seu tradicional taller de decoració nadalenca Gran èxit de la ruta teatralitzada per la història medieval de Cabanes

L’Associació de Mestresses de Casa La Asunción ha organitzat el seu tradicional taller de decoració nadalenca

Castellón Información

L’Associació de Mestresses de Casa “La Asunción” de La Ribera de Cabanes ha organitzat el seu tradicional taller de decoració nadalenca. En ell han participat més de quaranta persones. A les sòcies s’han sumat nombrosos xiquets i xiquetes que han pogut demostrar la seua habilitat. Durant la jornada s’ha elaborat un coixí nadalenc, que decorarà moltes cases de la Ribera.
La vesprada ha finalitzat amb una xocolatada. No és l’única activitat en la qual participa l’Associació de Mestresses de Casa de La Ribera de Cabanes. La setmana que ve repartiran Flors de Pasqua i també tindran un paper destacat en la recepció als Reis Mags en la cavalcada que s’organitza.
Gran èxit de la ruta teatralitzada per la història medieval de Cabanes
Ahir al matí, veïns, veïnes i visitants de Cabanes van tindre l’oportunitat de participar en una ruta teatralitzada per alguns dels punts patrimonials més importants de la localitat com els Palaus, la presó i l’església. Un passeig pel traçat medieval guiat per dos personatges arribats del passat que va donar a conéixer l’evolució històrica i cultural del municipi des de l’antiguitat fins als nostres dies. A més, durant el matí de hui s’ha dut a terme una ruta senderista des de Les Santes fins al Bartolo en la qual s’ha gaudit del paisatge del Parc Natural del Desert de les Palmes.
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *