Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 20:12

Les exhibicions taurines omplin el recinte taurí d'Almenara fins a la bandera

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Al matí la dolçaina, el tabal i les albaes han pres el protagonisme dins de les festes patronals

Castellón Información

El recinte taurí d'Almenara s'ha omplit aquesta vesprada fins a la bandera per a gaudir de la primera jornada vespertina de 'bous al carrer' dins de les Festes Patronals de la localitat després de la desencaixonà d'anit i la embolada d'un exemplar de Núñez del Cuvillo. La vesprada ha comptat amb l'exhibició de dues dels bous patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara pertanyents a les  ramaderies de El Montecillo i Gavira. La jornada taurina continuarà aquesta mateixa nit amb un bou *embolado de la ramaderia de Núñez del Cuvillo. Després arribarà l'orquestra "la Mito".

Prèviament aquest matí el Grup La Llavor, Dolçaina i Tabal, ha sigut el protagonista després de realitzar una cercavila en el qual s'ha visitat als festers d'honor, Juan Manuel Ortiz Gázquez (nascut en 1924) i Teresa Torres Dasca (nascuda en 1922), per a cantar-los les tradicionals "albaes". El "versaor" ha sigut Pau de Gandia, mentre que "els cantaors" han sigut Pepe, Carmen i Helena.

Després dels bous arribaran dos dies amb activitats religioses ja que se celebren les festivitats de la Mare de Déu del Bon Succés i de Sant Roc respectivament. Demà diumenge a les onze i mitja del matí començaran els actes amb el trasllat de la imatge de la Mare de Déu del Bon Succés des de la capella fins a l'església per a la missa. A la vesprada hi haurà a les set una altra missa i després la processó a la qual seguirà el castell de focs artificials en el camí Cabeçol enfront de la plaça Maestro Rodrigo, que serà a càrrec de la pirotècnia Germans Caballer.

EUROSINFÓNICO

La música tancarà la jornada gran de les festes amb l'espectacle "Eurosinfónico", un tribut al Festival d'Eurovisió amb la participació de l'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara i les veus de Carlos Cabreñes, Aisha Bordas, Laia Benaches i Ángel Bellido. La cita serà a les 23.00 hores en  el Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar. L'acte està organitzat per l'Ajuntament d'Almenara.