Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Eurocaja Rural inaugura una nova oficina a Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

Situada al carrer Riu Ebre, prestarà als veïns de la localitat castellonenca una atenció pròxima, personalitzada i professional

Eurocaja Rural ha inaugurat una nova oficina, concretament en la localitat de Vila-real (Castelló), la qual cosa certifica la seua aposta pel territori, perquè en tan sols 5 anys ja ha aconseguit la xifra de 46 oficines a la Comunitat Valenciana.

El ritme de creixement de l'entitat financera, en els últims mesos, s'ha tornat vertiginós. A més de la seua expansió per Castilla y León i la Comunitat Valenciana, l'entitat igualment ha obert noves oficines a Castilla-La Mancha de persones i, com ja ha avançat en diverses oportunitats el seu propi director general, Víctor Manuel Martín López, la previsió és continuar creixent.

La proposta de Eurocaja Rural difereix de la d'altres entitats perquè aposta per l'atenció personalitzada i pròxima, encara que els seus clients disposen, igualment, de la seua banca digital. A més, ofereix solucions especialitzades per a tots els sectors sense excepció.

De fet, per al sector primari, és una de les poques entitats que compten amb un departament especialitzat en subvencions per a l'agricultura i ramaderia, amb productes específics de finançament a aquestes explotacions, i amb serveis de major valor afegit, com el seu laboratori per a l'anàlisi de mostres de terres, aigües, matèries primeres o producte.

Igualment, autònoms, empreses, emprenedors i institucions públiques, trobaran en Eurocaja Rural un aliat a l'hora d'invertir, finançar-se o gestionar àgilment el seu negoci.

Els habitants de Vila-real podran descobrir aquesta gran oferta en la nova oficina situada al carrer Riu Ebre, número 30, que compta amb Miguel Carrión Ariza al seu front.En l'acte d'obertura d'aquesta oficina, Miguel ha estat acompanyat pel director territorial en la zona, David Hervás, "aquesta és una gran proposta de valor per als vila-realencs. Una resposta moderna, que conserva l'essència d'un servei que requereix atenció pròxima, personalitzada i professional.

La millor combinació per als nous temps i noves necessitats. A més, no s'ha d'oblidar la gran labor social de l'entitat, ja que, per mandat estatutari, reinverteix part dels seus beneficis en accions solidàries i el foment del desenvolupament en els territoris en els quals exerceix la seua activitat".