domingo, 25 de julio, 2021  |  
Uns 300 estudiants d’Almassora voram com l’Ajuntament els sufraga les beques del menjador Uns 300 estudiants d’Almassora voram com l’Ajuntament els sufraga les beques del menjador

- 7 abril, 2020 -

El consistori ha reservat 30.000 euros de la partida de festes que s'han suspés pel Covid-19 per a pagar les ajudes d’alimentació Uns 300 estudiants d’Almassora voram com l’Ajuntament els sufraga les beques del menjador

El consistori ha reservat 30.000 euros de la partida de festes que s’han suspés pel Covid-19 per a pagar les ajudes d’alimentació

Castellón Información

Vora 300 estudiants d’Almassora voram com l’Ajuntament els sufraga les beques del menjador amb una reserva de 30.000 euros de la partida de festes d’aquesta localitat, que no se podrán dur a terme degut al Covid-19. Tal i com es va informar dies arrere, s’han suspés el festejos previstos entre el 15 i el 24 de maig, i la reserva econòmica passa a ajudes d’emergència i a la recuperació després de la crisi per la pandèmia del coronavirus. Ampliar la beca d’alimentació a escolars és una de les primeres mesures de l’executiu local amb càrrec a aquests fons.

D’aquesta forma, als vals enviats des de Conselleria d’Educació per missatge a mòbil per a famílies amb el 100% de la beca concedida se suma l’ajuda municipal per als qui tinguen entre 14 i 19 punts en el barem. Per a facilitar la tramitació i evitar una sobrecàrrega dels Serveis Socials del consistori, el canal de Whatsapp municipal habilitarà hui una bústia en el qual les persones interessades han d’enviar les dades dels menors.

Els usuaris trobaran un apartat amb el nom de ‘Beques menjador’ en el qual aportaran nom i cognoms, centre escolar i puntuació del barem de cada fill o filla beneficiari de les ajudes. El departament municipal d’Educació tractarà les dades amb caràcter confidencial, estudiarà cada cas amb els col·legis per a comprovar que s’ajusta als requisits i canalitzarà les ajudes a través de Creu Roja.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Almassora ampliarà la cobertura d’alimentació que ofereix la Generalitat Valenciana amb l’objectiu que cap menor quede desprotegit a conseqüència de la situació econòmica en la qual puga trobar-se la seua família després de l’impacte del coronavirus. En concret, l’ajuda municipal aconseguirà els nuclis familiars que tinguen, per davall del 100%, fins al 70,6% del màxim de puntuació en el barem de la Conselleria d’Educació.

A aquest servei municipal se sumen els programes de menjar i fàrmacs a domicili per a persones amb pocs recursos o aquelles que presenten una salut més fràgil, igual que el lliurament de tractaments oncològics a pacients amb càncer per a evitar que es desplacen fins a l’Hospital Provincial de Castelló.

Whatsapp Telegram