Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Tres estudiantes de l'UJI guardonades amb el premi 'jove talent' a l'Educafestival

Tiempo de Lectura: 51 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

L'equip 'Los 3 elementos', format per les estudiantes de tercer curs del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I Anaïs Ferrer, Anakarina Moreno i Yasmina Rodríguez, ha sigut guardonat amb el premi especial jove talent en la modalitat de grup de la primera edició de EducaFestival, el festival internacional de publicitat educativa.

Les estudiantes, premiades per la campanya 'La Liga de Integración de Profesores LIP', van rebre el guardó en una gala que es va celebrar el passat 9 de juny a l'auditori Caixaforum de Madrid, en la qual van participar més de 300 organitzacions i institucions.

EducaFestival té com a objectiu premiar les millors estratègies de comunicació del sector educatiu o amb temàtica educativa en vuit categories: centre educatiu, formació professional, educació a distància, universitat, escola de negocis i postgrau, ONG campanya educació, producte educatiu i altres educació. El festival compta amb el suport de Caixaforum i l'Observatori d'Educació de la Fundació Botin en el premi jove talent.