martes, 21 de septiembre, 2021  |  

- 30 diciembre, 2014 -

Carreras declara que “necessitem un PGOU sostenible i consensuat, basta ja de polítiques de ciment i camps de golf que ens han portat a...

Carreras declara que “necessitem un PGOU sostenible i consensuat, basta ja de polítiques de ciment i camps de golf que ens han portat a aquesta situació”

Castellón Información

El Grup Municipal d’EUPV a Castelló ha fet avui balanç del què ha estat l’any 2014, marcat principalment per la incompetència del PP en totes les àrees i per a seguir governant Castelló. Carreras: “Les tres àrees de treball en l’ajuntament estan descontrolades, Economia, Urbanisme i Serveis Socials. El PP s’ha mostrat incompetent per a resoldre els problemes de l’ajuntament i de la ciutadania, ja és hora que deixen de governar Castelló, la seva incompetència està més que demostrada”.

Així doncs, la portaveu d’EUPV a Castelló ha entrat a analitzar l’àrea d’urbanisme marcada per la paralització del PGOU. Carreras: “El PGOU es va paralitzar per sentència judicial, van ser moltes les reclamacions que des d’EU vam fer per què es començaren a fer els deures mentre el PP ni reconeixia les sentències. En una època de crisi, ens trobem amb aquest despropòsit afegit, sense un PGOU, la qual cosa dificulta encara més les possibilitats de desenvolupar la ciutat. El PP ara té preses, i en preses és impossible realitzar una bona tasca que precisa reflexió i participació de la ciutadania. Si ara tornen a errar, el problema es pot tornar a repetir, ens podem trobar amb noves reclamacions, un fet que seria catastròfic per a Castelló”

Quant a Serveis Socials EU ha valorat d’indignant els pocs recursos aportats per a la gent més desafavorida. Carreras: “L’atur és la plaga que patim en els darrers anys i no obstant això, el PP no només no fa res per tal de pal·liar la situació, sinó que nega l’evidència. Cada dia són més els i les que perden el seu lloc de treball i el treball que es crea és molt precari arribant a casos en els quals inclús treballant una família no pot sobreviure. Tenim a Castelló problemes amb l’habitatge, amb l’alimentació, amb la despesa d’energia per a calefacció… necessitats bàsiques sense cobrir que estan derivant a ONGs. La situació és dramàtica i el PP delega les seves responsabilitats i dedica cada any menys recursos a Serveis Socials”.

Per últim EU ha analitzat la situació econòmica de l’ajuntament de Castelló. Carreras: “És molt greu que el PP es dedique a dir que estem eixint de la situació gràcies a la seva gestió. Cada dia veiem com una gran part de la despesa es dedica a pagar deute mentre la ciutadania segueix patint la crisi. Enguany 20 RECs amb informe negatiu d’Intervenció evidencien que la gestió del PP és pèssima i que la seva incompetència per a seguir gestionant Castelló està més que demostrada. No poden gestionar una ciutat a la qual han portat a la ruïna”

Carreras també ha volgut destacar la despesa que el PP està prioritzant en any electoral. Carreras: “El despropòsit més gran de tots ha estat el “numeret” amb el qual el PP ens ha volgut vendre el Tram, una despesa afegida per a publicitar un mitjà de comunicació innecessari i que ja ens ha costat més de 100 milions d’euros. Bataller,”l’home de les fotos”, no té moltes fotos més per a fer-se i aprofita cada infraestructura, per menuda que siga per al seu àlbum particular. Hem arribat a veure’l inaugurant un semàfor. Aquesta ha estat la partida que el PP ha pujat al pressupost de 2015: el de la propaganda per fer-se campanya electoral. Però la ciutadania no és tonta, té memòria i sap perfectament qui defensa els seus interessos en un any en el que tirarem fora al PP per gobernar l’esquerra”.

En aquest sentit Carreras ha fet un resum del què per a EUPV seran les prioritats en 2015. Carreras: “Necessitem un PGOU sostenible i consensuat, basta ja de polítiques de ciment i camps de golf que ens han portat a aquesta situació. Necessitem retornar el que és nostre i ens han furtat, la gestió dels Serveis Públics. Anem a seguir apostant per la ciutadania, per les seves necessitats i en aquest sentit l’ocupació i les ajudes d’emergència són fonamentals: Pa, Sostre, Treball i Dignitat per a tothom”.

Whatsapp Telegram