martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Espaitec busca herois i heroïnes amb vocacions científiques, tecnològiques i emprenedores Espaitec busca herois i heroïnes amb vocacions científiques, tecnològiques i emprenedores

- 19 noviembre, 2017 -

El principal objectiu de la campanya és crear nous models que servisquen d'inspiració per a les generacions futures Espaitec busca herois i heroïnes amb vocacions científiques, tecnològiques i emprenedores

El principal objectiu de la campanya és crear nous models que servisquen d’inspiració per a les generacions futures

Castellón Información

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) està ultimant els detalls de la primera fase del projecte UJI Hero. Una campanya de divulgació científic tecnològica dirigida a alumnat de primària i secundària que té com a objectiu convertir en herois a científics, emprenedors i antic alumnat de l’UJI.

UJI ESPAITEC herois i heroines científiques

El principal objectiu de la campanya és crear nous models que servisquen d’inspiració per a les generacions futures. És a dir, que el personal científic, catedràtic, docent, emprenedor i egressat de la Universitat Jaume I es convertisca en els nous ídols i herois a imitar pels joves de la província. La campanya també té com a objectiu reconèixer socialment el treball exercit per la universitat pública de Castelló en les seues 26 anys d’història, a més de presentar a la societat castellonenca a herois locals que estan canviant el món.

En aquesta primera fase de la campanya s’ha treballat el perfil d’heroi emprenedor, en els pròxims mesos el projecte se centrarà en perfils científics de la Universitat Jaume I i antic alumnat vinculat a AlumniSAUJI que tinguen una reconeguda trajectòria professional. Amb tots es realitzarà material audiovisual i gràfic per a divulgar la campanya entre alumnat de primària i secundària de Castelló.

biotica-espaitecPer a realitzar la campanya de l’heroi emprenedor s’ha comptat amb la col·laboració de 6 emprenedors de Espaitec, tres homes i tres dones. Així, l’emprenedor José Cano s’ha convertit en ‘Financial Magical Man’, un súper heroi format en la Universitat Jaume I que amb 38 anys és ja cofundador de dues empreses d’èxit en el sector de la informàtica. Per la seua banda, Diana Franch, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per l’UJI, s’ha convertit en ‘Communication Girl’, una súper heroïna que a més d’emprenedora utilitza el poder de la comunicació per a facilitar el dia a dia de xicotetes empreses.

Aquesta acció de difusió ha comptat amb finançament de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

 

 

Google+
Whatsapp Telegram