Noticias Castellón
sábado, 26 de noviembre del 2022 | Última actualización: 16:44

Eslida aprova en Ple la cessió de la Casa de la Música a la Unió Musical Eslidense per assajos i classes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori també ha autoritzat l'ampliació de les terrasses dels bars i restaurants d'aquest municipi de la Plana Baixa

Castellón Información

L'Ajuntament d'Eslida ha aprovat en Ple la cessió de la Casa de la Música a la Unió Musical Eslidense perquè puguen realitzar tant els assajos com les classes de l'Escola d'Educands en aquest edifici municipal.

Aquesta sessió també ha autoritzat l'ampliació de les terrasses dels bars i restaurants del municipi, una mesura permetrà que els establiments puguen posar a la disposició de la clientela totes les taules i cadires complint amb les mesures de distanciament establides per les autoritats competents en la lluita contra el Covid-19.

A més el Ple ha donat llum verda a la cessió de la pista de futbol sala a l'escola, amb l'objectiu que l'alumnat puga fer ús d'aquesta instal·lació com a ampliació del pati durant l'horari lectiu. La resta del temps la pista continuarà oberta perquè xiquets i xiquets poden jugar lliurement.vTambé ha format part de l'ordre del dia l'aprovació de la liquidació del pressupost municipal de l'any 2019.

L'alcaldessa del municipi, Lucía Doñate, ha explicat que “la cessió d'aquest edifici a la Unió Musical Eslidense és essencial ja que la Casa de la Música és l'espai adequat per a la realització dels seus assajos i les classes de l'Escola d'Educands”.