Noticias Castellón
sábado, 26 de noviembre del 2022 | Última actualización: 17:02

La II Escola de Tardor de Morella conclou les jornades amb la participació de la Diputació de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

Les jornades han tingut lloc a les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de la localitat durant els dies 12, 13 i 14 de setembre per tal d'afavorir l'economia verda sostenible

Castellón Información

La II Escola de Tardor organitzada per l'Hort del Manyano a Morella conclou les seues jornades amb la participació del  diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando. La iniciativa compta  amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló, que ha destinat 15.000 euros per a la realització de les jornades.

Les jornades, que han tingut lloc a les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de la localitat durant els dies 12, 13 i 14 de setembre, han estat dedicades a la custòdia del territori i l'economia verda sostenible des de la perspectiva de gènere.

En aquesta edició s'han visibilitzat les dones que emprenen els seus negocis innovadors a l'entorn rural i es dediquen professionalment al sector de l'economia responsable i sostenible. L'objectiu ha sigut el de crear un espai de reflexió a través de les experiències de les participants per a generar xarxes de cooperació i sinèrgies dins d'aquest sector.

Ferrando ha estat acompanyat per l'alcalde de la capital de Els Ports, Rhamsés Ripollés, i la directora i co-fundadora de la cooperativa Hort del Manyano, Esperanza Meléndez Marfil.

El diputat de Promoció Econòmica ha agraït la labor realitzada en aquesta activitat a l'Hort del Manyano perquè: "Cal deixar constància de les experiències de resistència de les dones als espais rurals i d'aquelles que aposten per fer dialogar les urbs amb la terra a través de models de negoci responsable i d'economia verda".