Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 17:51

L’alumnat del curs de ‘Photoshop’ inicia la formació en orientació laboral de cara a la cerca d’ocupació

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

La part teòrica consta de 60 hores i la pràctica es durà a terme a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora

Castellón Información

L’alumnat de la tercera edició del curs de ‘Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet’ inicia la formació en orientació laboral, 45 hores del curs dedicades a preparar a l’alumnat de cara a la cerca activa d’ocupació que se sumen a la preparació de coneixements teòrics i pràctics del curs.

Concretament, finalitzades les 60 hores de formació teòrica específica, d’ara en avant s’incidirà en l’orientació laboral. Aquesta part està dirigida a preparar temes d’autoconeixement, motivació personal i realització d’anàlisi DAFO personals amb l’objectiu de conéixer els punts forts i febles de cada alumne, així com aprendre a confeccionar correctament un curriculum vitae, una carta de presentació o una entrevista de treball.

A més, es realitzaran dinàmiques per a posar en pràctica les eines conegudes, es mostraran a l’alumnat recursos formatius i s’iniciaran les inscripcions a ofertes de treball. Posteriorment es passarà a la part pràctica, que consta de 25 hores de formació a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora.