miércoles, 2 de diciembre, 2020  |  
Es presenta a Borriana el llibre ‘Nou viatge pel Pais Valencià’ Es presenta a Borriana el llibre ‘Nou viatge pel Pais Valencià’

- 14 diciembre, 2017 -

El saló de plens ha acollit l'acte de presentació del llibre amb l'assistència dels autors Es presenta a Borriana el llibre ‘Nou viatge pel Pais Valencià’

El saló de plens ha acollit l’acte de presentació del llibre amb l’assistència dels autors

Castellón Información

El saló de plens l’Ajuntament de Borriana ha acollit aquesta vesprada la presentació del llibre el ‘Nou viatge pel País Valencià’ de Nèstor Novell i Josep Sorribes.

Viatje al pais Valencia

El llibre editat per la Universitat d’Alacant, la Institució Alfons el Magnànim i Publicacions de la Universitat de València, ha estat presentat pels seus autors, que han estat acompanyats per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, el regidor de Cultura, Vicent Granel, i el lingüista i vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero.

El llibre realitza una indagació sobre la realitat social, econòmica i humana del País Valencià, i sobre les seves perspectives de futur. Comarca a comarca, amb àmplies incursions històriques, en diàleg amb interlocutors locals i aportació de la bibliografia precedent, es presenta un quadre de conjunt de les possibilitats i dificultats actuals del territori valencià. La presentació ha plantejat un debat sobre la situació del territori valencià que ha animat els presents.

Google+
Whatsapp Telegram