Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

Blanch: “Som una executiva jove, amb més joves que mai, i la que més confia amb elles i ells, amb fets, no amb paraules”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

El precandidat a la reelecció a Secretari General ha fet estes declaracions avui en una trobada amb membres de Joves Socialistes de la capital

Castellón Información

L’actual secretari general del PSPV-PSOE i precandidat a la reelecció, Ernest Blanch, ha afirmat que “som una executiva jove, amb més joves que mai, i la que més confia amb elles i ells, amb fets, no amb paraules”. Blanch ha fet estes declaracions avui en una trobada amb membres de Joves Socialistes de Castelló on s’ha destacat que el que ha importat sempre, des que és secretari general, és el mèrit i la capacitat, i no l’edat ni l’experiència. “Per això s’ha donat més oportunitats que mai als joves, perquè s’ha apostat per la gent que té ganes de canviar la província, que té energia i que posa el cor en voler canviar les coses, que és el que els joves socialistes estan demostrant sobradament”.

Blanch ha exposat el projecte de “Sumem més futur” en el que “les noves generacions seguiran tenint un paper fonamental per a seguir amb la renovació que es va iniciar fa quatre anys“. Blanch ha assegurat que en la història d’aquest partit “ningú ha donat més oportunitats a la gent jove que aquesta executiva i ho seguirem fent”, un fet que es reflecteix en l’àmbit institucional i orgànic. width=

En aquest sentit ha posat en valor que en l’executiva que lidera des de 2017, més d’una quarta part dels membres són joves, i ha assenyalat estar “orgullós” d’haver liderat la incorporació de tanta gent jove al partit, un compromís que es manté ferm en l’equip de “Sumem més futur”. “Vull seguir amb el canvi iniciat fa quatre anys i vull continuar amb la incorporació de més joves a l’executiva provincial, i al grup d’alcaldes i alcaldesses, de portaveus, d’assessors, i d’altres càrrecs”.

Per a Ernest Blanch, “confiar en els joves no és només dir que es confia en elles i ells, ni és només dir que se’ls escoltarà. Confiar en els joves vol dir posar-los en càrrecs, arreu i sense por, sense llistes d’espera i amb plena confiança des del primer dia per la gent que de veritat té ganes de canviar i de millorar aquesta província, tinguen l’edat que tinguen. I en ajudar-los i fer-los créixer. I és així com fem des de fa quatre anys, i és així com seguirem fent els pròxims quatre anys. I per això tanta gent jove ens dona suport, perquè sap el que hem fet i que no dubtarem en seguir fent-ho. Som la garantia que és possible confiar”, com ho és per a joves de totes les comarques i càrrecs, com Maria Jiménez, Guillem Alsina, Blai Peñarroya, Gema Soriano, Rhamsés Ripollés, Juan Piquer, Silvia Colom, Elia García, Joan Ronchera, Paola Valerino, María Cano o Juan Arambul, entre molts altres.

Per a seguir en aquest camí de creixement de joves, i a part de posar als joves en primera línia de la política, Blanch ha proposat l’impuls d’una escola de política, on i offline, a través de la qual els i les joves adquireixen formació en comunicació política i estratègia, així com experiència en la gestió municipal per a, en un futur, poder exercir com a regidor o regidora al seu municipi. Una altra proposta ha sigut l‘impuls de convenis amb Joves Socialistes perquè es puguen beneficiar de cursos de formació i establir quotes de participació en els equips de treball. Així mateix, Blanch també ha proposat posar a disposició dels joves els recursos necessaris per a l’organització de jornades en les quals puguen participar membres rellevants del partit a nivell federal i nacional.

Per a finalitzar, Blanch ha destacat els resultats electorals aconseguits des de 2017 i els canvis que han transformat les polítiques a la província. “La província de Castelló, gràcies a aquesta executiva, és més socialista que mai, i queden 500 dies per a les properes eleccions. Cal un equip que ha demostrat que sap guanyar eleccions”, ha afirmat.

“Sumem més futur” és un gran projecte col·lectiu, plural i vertebrador de tot el territori que compta ja amb més de 360 adhesions ( https://sumemmesfutur.wordpress.com) entre les quals destaquen el suport de més de 30 alcaldes i alcaldesses.