Noticias Castellón
lunes, 15 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:00

L'ermita es prepara per a la festivitat de Sant Gregori de cara a la celebració del proper dilluns a Benicarló

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

Com a novetat, enguany s'ha instal·lat una carpa de grans dimensions per a les persones que vulguen degustar la paella a la mateixa ermita

Castellón Información

La Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Benicarló està realitzant treballs de millora en l'entorn de l'ermita de cara a la festivitat de Sant Gregori, que se celebra el proper dilluns 9 de maig.

A més de pintar l'edifici central i la zona dels torradors, també s'ha reforçat la senyalització horitzontal a tot l'entorn i s'han adequat els espais comuns, en previsió de l'afluència de gent que omplirà l'ermita el dilluns.

Com a novetat, enguany s'ha instal·lat una carpa de grans dimensions per a les persones que vulguen degustar la paella a la mateixa ermita.

El regidor de Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, s'ha mostrat convençut que "després de dos anys sense haver pogut celebrar la festa, els benicarlandos i benicarlandes participaran en massa del dia de Sant Gregori" i ha fet una crida a la "responsabilitat i el respecte cap a les instal·lacions".