Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:01

Advertisement
Advertisement

Santa Magdalena acollirà la presentació del nou disc de Xiomara Abello

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

‘Entre Teles’ és un compendi d’històries, emocions i vivències, expressades de la forma més sincera possible a través de la música

Castellón Información

L’auditori de Sta. Magdalena acollirà, dins de la programació de Nadal 2018, divendres que ve, 28 de desembre, un concert de la cantautora, amb arrels magdaleneres, Xiomara Abello, que presenta el seu disc, ‘Entre Teles’. Abello estarà acompanyada de Toni Porcar, Diego Barberà, Dani Tejedor, Juanan Bessó i Néstor Zarzoso.

Aquest treball de Xiomara és un compendi d’històries, emocions i vivències, expressades de la forma més sincera possible a través de la música. Relats que parlen d´encontres, de nits aventureres, de penes ofegades en l’aigua i transformades per l’aire. La ràbia, l’amor, la infància o la vida són temes que també apareixen reflectits en el disc.

Abello, formada en guitarra clàssica i graduada en guitarra de jazz pel Conservatori Superior de Música de València, ha treballat com a guitarrita amb formacions de diferents estils, que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera, el jazz o el teatre musical. En 2016 s’embarca com a directora escènica i compositora amb l’obra, ‘El Castell de Naips’. El concert tindrà lloc a les 19.30h i l’entrada és lliure fins a completar l’aforament. 

Advertisement
Advertisement