Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Entra en vigor a Alcalà-Alcossebre la nova ordenança municipal de trànsit i mobilitat sostenible

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

Té en compte qüestions com el llenguatge inclusiu, les zones i franges de càrrega dels vehicles elèctrics

Demà dissabte entra en vigor la nova ordenança municipal de trànsit, mobilitat sostenible i seguretat viària que substituirà per complet l'anterior, per a adaptar-se a la legislació i a les necessitats del municipi.

Aquesta nova ordenança té en compte qüestions com el llenguatge inclusiu, les zones i franges de càrrega dels vehicles elèctrics, es modifiquen els requisits per a l'obtenció de guals, s'especifiquen tant els elements de seguretat com els requisits per a conduir vehicles de mobilitat personal, etc.

A més, s'ha adequat la velocitat màxima en via urbana, s'inclou que les sancions a menors d'edat puguen ser substituïdes per treballs en benefici a la comunitat relacionats amb el trànsit. Amb la finalitat de difondre al màxim aquesta nova ordenança, des de la Policia Local s'ha elaborat un díptic informatiu en el qual s'enumera els canvis i novetats que suposa.

El cap de Policia Local, Abel Serret, ha assenyalat que “hem posat l'accent a prendre mesures que fomentin la seguretat viària dels nostres veïns i veïnes i, per això, s'obliga al fet que els conductors de vehicles de mobilitat personal han de portar casc”.

L'Alcalde Francisco Juan ha incidit en què “el concepte de mobilitat dins dels nuclis urbans està canviant molt en els últims temps i és necessari adaptar la normativa i aplicar-la quan corresponga”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí