Noticias Castellón
martes, 31 de enero del 2023 | Última actualización: 15:02

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Un caixer que estarà operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 hores, no obstant això, els caps de setmana en els quals es realitze alguna activitat en l’Edifici Social, també podrà ser utilitzat

El caixer automàtic de Santa Magdalena, que ha facilitat l’Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat, ja està en funcionament.

Un caixer ubicat a l’Edifici Social que te com a objectiu donar solució als problemes d’exclusió financera, que venia patint la localitat.

El caixer, instal·lat per CaixaBank S.A, que és l’adjudicatària d’aquest servei de la Generalitat Valenciana, posa per fi solució als problemes d’exclusió financera, podent-se realitzar un gran nombre d’operacions des d’aquest.

L’alcalde, Sergio Bou, afirma que: “estem molt contents pel fet de poder oferir aquest servei a la població, ja que d’aquesta manera evitarem molts desplaçaments als municipis veïns a realitzar tràmits bancaris. Era una necessitat palpable, que afortunadament ha sigut resolta per part de l’Agenda Valenciana Antidespoblament”.

L’horari en el qual el caixer estarà operatiu és de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 hores, no obstant això, els caps de setmana en els quals es realitze alguna activitat en l’Edifici Social, també podrà ser utilitzat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí