jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Els veïns i veïnes de Vilafranca participen en la creació de l’estratègia turística local Els veïns i veïnes de Vilafranca participen en la creació de l’estratègia turística local

- 22 septiembre, 2021 -

Fins ara, s'ha seguit un procés on s'han anat modificant i obrint els diferents grups participatius Els veïns i veïnes de Vilafranca participen en la creació de l’estratègia turística local

Fins ara, s’ha seguit un procés on s’han anat modificant i obrint els diferents grups participatius

Castellón Información

L’Ajuntament de Vilafranca junt amb el grup de recerca DESiRES de la Universitat Jaume I, està desenvolupant, des de fa any i mig, un procés participatiu per a dissenyar l’estratègia turística del poble.

Fins ara, s’ha seguit un procés on s’han anat modificant i obrint els diferents grups participatius. Primer, es va començar amb un grup reduït format per professionals. Més tard, es va convocar, també, a empresaris vilafranquins mitjançant l’associació Espai de Comerç. Amb aquests dos grups oberts, s’ha estat treballant durant un any.

El diumenge 26 de setembre, des de les 11 fins a les 13.30 h i des de les 17 fins a les 18.30 h s’obrirà la col·laboració a la ciutadania i a les associacions mitjançant dos tallers. Aquestes activitats es faran a la Biblioteca Municipal, on es podrà veure tot allò que s’ha treballat fins ara i cadascú podrà fer les aportacions que considere necessàries.

El dilluns 27, l’alcaldessa Sílvia Colom, en nom de l’Ajuntament de Vilafranca, farà una sessió on donarà resposta a totes les aportacions, posarà en comú totes les propostes i explicarà les accions futures.

Explica l’Ajuntament, que el principal objectiu és “crear una marca turística consensuada amb tota la ciutadania mitjançant allò que el poble pot oferir, que necessita potenciar i que vol donar a conéixer”.

Whatsapp Telegram