Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:03

Castelló posa l'accelerador per què els Ceips Marçà i Herrero puguen començar el nou curs amb normalitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 53 segundos

Noticias Relacionadas

Adjudicada l'adequació de les parcel·les on s'ubicaran provisionalment les aules en tant es construeixen els col·legis

Castelló ha posat l'accelerador per què els xiquets dels Ceips Marçà i Herrero puguen començar el nou curs amb normalitat en el mes de setembre. Per això, ja ha adjudicat els treballs pel condicionament de les parcel·les que hauran d'acollir les aules provisionals d'amb d0s centres en tant es construeixen els col·legis. Els treballs tindran un pressupost de 148.000 euros amb la previsió de què estiguen finalitzats a finals de l'agost.

Castellón Información

L'Ajuntament de Castelló ha resolt els dos procediments de licitació de les obres que serviran per a preparar les parcel·les sobre les quals se situaran les aules provisionals dels CEIP Vicent Marçà i Herrero. El cost total de totes dues intervencions ascendirà a 148.000 euros i el concurs públic ha permés implementar algunes millores als projectes.

Solar Colegio Vicent Marçà
En el cas de la parcel·la de l'Herrero, el pressupost d'adjudicació ha sigut de 105.000 euros i els treballs tindran una duració de quatre setmanes. En aquest cas, l'adjudicatària s'ha compromés a renovar la tanca del solar de titularitat municipal (al costat del carrer Riu Ter), en el qual s'instal·larà l'alumnat mentre duren les obres de renovació del centre. A més, s'incrementara el nombre de bancs previstos, així com de papereres.
Pel que respecta al Vicent Marçà, el cost dels treballs d'adequació del solar situat a la CV-152 serà de 43.000 euros. En aquest cas, la previsió de l'adjudicatària és que les obres duren cinc setmanes.
L'edil d'Educació, Francesc Mezquita, ha celebrat que el procediment “mantinga el seu curs amb total normalitat”, malgrat la crisi sanitària i ha confirmat que es reunirà pròximament amb les comunitats educatives de tots dos centres per a informar-los dels avanços en tots dos projectes.
Cal recordar que les obres conjuntes de reconstrucció del Vicent Marçà i de renovació de l'Herrero estan valorades en 9,73 milions d'euros i incloses en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació. D'aquests, més de 750.000 euros corresponen a l'execució que es liquidarà dins de l'el exercici de 2020, mentre que més 8,7 milions s'executaran en 2021 i 250.000 euros quedaran per a l'exercici de 2022.