Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Els castellonencs podran aprofitar ja en els seus comerços les intenses jornades de Rebaixes

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Després de les frenètiques compres de les festes nadalenques i especialment en els últims dies de vacances amb els regals dels Reis Mags, els comerços de la província es preparen per rebre a la gentada i l’afluència de clients que durant unes setmanes intensificaran les compres per poder adquirir les peces i objectes que desitgen a uns preus més baixos. Unes setmanes d’intens treball per als professionals i d’entreteniment i oci per a les persones que acudiran a centres comercials

Castellón Información

El dia 7 de Gener, després de finalitzar les festes nadalenques i el dia dels reis mags, els comerços comencen a posar-se les piles de nou amb la gran afluència de gent que acudeix per les rebaixes tan esperades durant l’hivern.

Rebaixes gener 2018Des d’avui els castellonencs poden gaudir de les rebaixes, de les compres i de l’oci que hi ha al voltant dels múltiples comerços i centres comercials en la província. Encara que hi ha llocs on les rebaixes ja van començar a principi d’any, aquesta és la data oficial per a tots, on comencen les promocions i descomptes, tant en les tendes físiques, com per compra online.

Per la banda dels comerciants aquestes setmanes de dur treball, s’intensifica la vigilància, les mesures de seguretat i l’ampliació de plantilla, en alguns casos, temporal, a causa de la gran afluència de clients. Unes rebaixes que malgrat la pujada de gener, les empreses i els comerços ‘fan l’agost’ com es diu en la dita popular.

Joaquín Cerveró, portaveu de ANGED a la Comunitat Valenciana, ha volgut subratllar que “a pesar que el període de rebaixes com tal ha evolucionat, la fortalesa de les denominades rebaixes de gener, fa que totes les grans superfícies facin un esforç per presentar ofertes molt potents als consumidors».

Rebaixes gener 2018

Aquest any a més clients i comerciants comptem amb l’avantatge addicional que el primer dia de promoció, es diumenge. «Esperem comptar amb un 7% més de visites que el primer dia de rebaixes de l’any anterior” ha assegurat.

Rebaixes gener 2018Centres comercials com el Corte Inglés van més enllà de les ofertes i promocions i ofereixen al client unes rebaixes plenes d’experiències. Una sessió de bellesa i perruqueria, un massatge, reservar el viatge somiat i fins a una sopa gourmet. Un ampli ventall de serveis que posen el fermall d’or al vestit ideal, la maleta perfecta o aquests patins que tenies de nen i que ara has pogut recuperar.

La campanya física al Corte Inglés ha començat diumenge dia 7, però el dissabte de reis ja s’oferia en la web una àmplia gamma de productes, variats i nous a preus molt atractius.

Des del començament de les rebaixes es poden trobar grans descomptes, de fins a un 50% en una gran selecció d’articles.