Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 02:15

Elena Portalés Montañana serà la reina de les festes d'Almassora en 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

La jove de 20 anys forma part de l'associació Lluïsos Almassora i de la penya El Jaleo, i es convertirà en la reina número 60 de la història de la localitat

Elena Portalés Montañana serà la reina de les festes d'Almassora en 2023 després d'acceptar el càrrec aquest mateix matí en la visita de l'alcaldessa, Merche Galí; la regidora de Festes, Isladis Falcó; i el president de la Junta Local de Festes, Santiago López. La jove, de 20 anys, es convertirà en la reina número 60 de la història de la localitat. La seua germana, María Portalés, ja va regnar en 2018.

La futura representant estudia Enginyeria Aeroespacial en la Universidad de Castilla-La Mancha, concretament a Toledo, ciutat on resideix durant el curs acadèmic. Durant el seu temps a l'Escola d'Enginyeria Industrial i Aeroespacial ha participat en el projecte Diana, en el departament d'Aerodinàmica i propulsió, per al desenvolupament d'un avió no tripulat.

Aficionada a l'esquí i a la gastronomia, a dedicar temps a la família i amics, Elena Portalés Montañana forma part de l'associació Lluïsos Almassora i de la penya El Jaleo, amb els quals gaudeix de les festes patronals quan els seus estudis li ho permeten, igual que va fer quan la seua germana va exercir de màxima representant.

D'aquesta manera, la pròxima reina de les festes prendrà el relleu de María Gonell Esteve, qui li cedirà la banda el 12 de maig durant la cerimònia de presentació en el Recinte Fester. Molt abans, el 17 de febrer, tindrà lloc el ple de proclamació oficial de la reina i la seua cort d'honor.

Galí i Falcó, acompanyades pel president de la Junta Local de Festes, Santiago López, han agraït tant a la jove com a la seua família el seu compromís, una vegada més, amb aquesta tradició. “Elena Portalés, igual que la seua antecessora o la seua germana en 2018, ha de gaudir d'una experiència única i portar ben alt el nom d'Almassora”, ha afirmat la primera edil. D'altra banda, la Junta Local de Festes anunciarà durant les pròximes setmanes els noms de les persones que ocuparan la cort d'honor de 2023.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí