jueves, 27 de enero, 2022  |  
Elena Candau i Ana Giménez ja són les Reines Falleres de Borriana per al proper 2022 Elena Candau i Ana Giménez ja són les Reines Falleres de Borriana per al proper 2022

- 28 noviembre, 2021 -

Ara comença el compte enrere per a un nou cicle faller ple d'actes comprimits en tot just 5 mesos Elena Candau i Ana Giménez ja són les Reines Falleres de Borriana per al proper 2022

Ara comença el compte enrere per a un nou cicle faller ple d’actes comprimits en tot just 5 mesos

Castellón Información

Sandra Candau i Ana Giménez han sigut proclamades oficialment Reines Falleres de Borriana 2022 en el Ple extraordinari celebrat al Centre Municipal de Cultura la Mercè, que dona el tret d’eixida del nou cicle faller.
Després de la intervenció de la secretària municipal que feia constar i donava fe de l’elecció realitzada en la sessió plenària de la corporació municipal d’aquest mateix mes de novembre a l’Ajuntament, ha sigut Ana Giménez qui inicialment ha accedit al centre de l’escenari i ha estat rebuda per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i per la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina.

L’alcaldessa li ha entregat la placa i el ram de flors protocol·lari que l’acredita com la màxima representant infantil de les pròximes Falles de 2022, al temps que li ha imposat la insígnia de la Junta Local Fallera.

Posteriorment, ha sigut el torn de la nova Reina Fallera, Sandra Candau, que ha sigut acollida amb una gran expectació i aplaudiments pels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com bona part del vestíbul de la Casa de la Cultura.

A partir d’aquell moment, les dos representants han anat rebent, al costat de l’alcaldessa i de la presidenta de la JLF, les noves representants de les Corts d’Honor, tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, representants i presidents de cadascuna de les 18 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l’acte amb la presentació de cadascuna d’elles a la ciutadania.

L’acte s’ha tancat amb la intervenció de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha volgut transmetre un missatge d’alegria perquè és el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, després que ahir, Elena Pastor i Julia López, foren acomiadades en el ball especial celebrat a la Llar Fallera, i a les que ha agraït “la manera de portar el nom i donar a conèixer Borriana durant un temps especialment difícil”.

Així mateix, l’alcaldessa els ha assegurat que sempre tindran l’honor d’haver sigut les Reines Falleres de Borriana, però a més “vosaltres, Julia i Elena, ens heu donat una lliçó de responsabilitat i compromís que no oblidarem mai”.

També ha animat les Reines Falleres de 2022, Sandra i Ana, que des d’avui mateix comencen a “xalar d’un any que segur que serà irrepetible i quedarà per sempre en la vostra memòria”.

Ara comença el compte enrere per a un nou cicle faller ple d’actes comprimits en tot just 5 mesos, i a l’espera d’un altre dels moments més especials, ja que Sandra Candau i Ana Giménez gaudiran del seu acte d’exaltació al proper mes de gener.

Whatsapp Telegram