Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 22:40

El 'workshop' de creativitat donarà un nou ús a les cabines telefòniques de Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Els alumnes donaràn vida a aquest projecte en el marc del conveni amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny 

Este matí s'ha inaugurat el 'workshop' de creativitat sobre el mobiliari urbà en el marc del conveni amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny, en la sala de conferències de la Universitat Nacional d'Educació a Distància, (UNED), de Vila-real. Este projecte compta amb el suport de la regidoria de ciència, innovació i universitat de l'Ajuntament de Vila-real, a la inauguració ha acudit el seu regidor, Eduardo Pérez. 

La finalitat última del projecte és la de redefinir i dotar al centre educatiu d'espais de joc, pati i aprenentatge o l'alumnat gaudisca de diferents possibilitats ludiques constructives i enriquidores on puga jugar aprendre, mitjançant variades i diferents alternatives de joc allunyades de models reproductor socials de desigualtats, conductes estereotipades de comportament que no es corresponen amb els valors coeducativos, aconseguint una convivència equilibrada entre iguals.

Enguany se'n va a treballar sobre les cabines de telèfon És a dir, les cabines es traslladaran als patis dels centres educatius de primària i secundària de la ciutat de Vila-real, on es pretén convertir en un punt de trobada de llibres.

Este projecte va nàixer fa 5 anys a les mans de l'alcalde de la localitat, José Benlloch, en una visita a l'escola de València. Pérez ha remarcat que disseny i innovació van de la mà, hui en dia no es pot pensar en la innovació sense el disseny.

Pérez afirma que és un projecte molt bonic en el que està segur que coneixent com s'ha fet els anys anteriors, es van a fer meravelles i s'ha mostrat absolutament convençut.