Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

El VII Festival de l'Adopció cerca famílies per a un centenar de mascotes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Protectores, associacions i entitats es donen cita a la Plaça de la Rondalla 'Els Llauradors' amb l'objectiu de trobar una nova família per als animals

Més d'un centenar de mascotes busquen una nova família aquest cap de setmana al VII Festival de l'Adopció de Castelló, organitzat per Huellas Callejeras i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló.

La Plaça de la Rondalla 'Els Llauradors' acull aquesta cita al llarg d'aquest cap de setmana en la qual participen protectores i associacions que pretenen fer d'aquesta, unes jornades de conscienciació i educació ciutadana sobre adopció i tinença responsable d'animals. L'objectiu és trobar una nova llar a les mascotes i evitar l'abandó i garantir un major respecte i benestar de les mascotes.

El regidor de Benestar Animal a la ciutat, Ignasi Garcia, qui ha participat aquesta vesprada al Festival, ha posat en valor "la tasca encomiable i el treball de protectores com Huellas Callejeras i els seus esforços, com ho és aquest festival de l'adopció, que permet donar una segona oportunitat i una família". Es tracta de, segons explica Garcia, "buscar famílies responsables persones que els donen l'estima i cura que mereixen els animals i que aquests arriben a les llars com si fossin un més de la família, i del qual espere que el màxim d'animals possibles troben les millors cases al festival durant aquest cap de setmana".

Entre d'altres, "l'Ajuntament de Castelló perseguim l'objectiu de 'sacrifici zero' i impulsem contínuament campanyes sobre tinença responsable d'animals amb la finalitat de garantir un major respecte i benestar de les mascotes", ha defensat Garcia. En aquesta línia, la Regidoria de Benestar Animal du endavant la campanya 'La teua mascota és única, identifica-la', amb la qual pretén promoure la identificació dels animals i garantir la seua protecció. De fet, les darreres dades, les que fan referència al 2021, revelen que el 82% dels animals abandonats o perduts a Castelló o bé són tornats a les seues famílies gràcies a que tenien xip o bé són adoptats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí