Noticias Castellón
jueves, 30 de noviembre de 2023 | Última actualización: 00:51

El triatló Infinitri Sprint torna com a prova emblemàtica a Vila-real que posa en relleu el paratge del Termet i del Millars

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

La novena edició tindrà lloc el 30 de juliol amb el pantanet de Santa Quitèria, l’entorn de l’Estadi de la Ceràmica i el Termet com a principals escenaris

Vila-real ha presentat hui una de les proves emblemàtiques del calendari esportiu de la ciutat que arriba enguany a la novena edició. Es tracta del triatló Infinitri Sprint Vila-real, una competició que, a més de reunir grans triatletes de la Comunitat destaca per comptar amb un escenari esportiu únic com és el paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia i el riu Millars. El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui la prova acompanyat pel director esportiu d’aquesta, Manu García. El triatló, de la modalitat sprint, se celebrarà diumenge 30 de juliol com a part de les activitats esportives programades en la campanya Viu l’estiu al Termet.

“És un orgull celebrar un any més el triatló Infinitri Sprint perquè sens dubte és una de les proves emblemàtiques a Vila-real”, ha explicat Serralvo. “A més de formar part del nostre projecte de Ciutat de la Salut i l’Esport, amb un total de 32 disciplines esportives, sens dubte un dels aspectes més importants d’aquesta competició és que posa en relleu el riu i de manera especial el paratge del Termet del qual tan orgullosos ens sentim”, subratlla el regidor. Serralvo ha agraït la “gran labor de l’organització”, en col·laboració amb el Servei Municipal d’Esports, i ha animat al públic a assistir a la competició, “que sens dubte és tot un espectacle”.

Manu García ha explicat que la prova arrancarà a les 9.30 hores en el pantanet de Santa Quitèria on es desenvoluparà la competició de natació, amb una distància de 750 metres. Després d’una primera transició al carrer Encarnació, els participants iniciaran un recorregut amb bicicleta de 20 quilòmetres per la urbanització del Madrigal. Enguany, a més, la prova tornarà a discórrer per l’entorn del renovat Estadi de la Ceràmica. Finalment, la carrera a peu, amb una distància de 5 quilòmetres, tindrà lloc en el Termet.

García ha assenyalat que el triatló Infinitri Sprint Vila-real “és ja una tradició i una de les proves més longeves de la Comunitat Valenciana” pel que s’ha mostrat “molt orgullós” de poder organitzar-la. A més, ha incidit en el bon ritme d’inscripcions, amb prop de 200 participants, mancant encara una setmana per a tancar el termini.

García també ha animat a gaudir de la prova i ha agraït el suport de l’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Esports i el Servei Municipal d’Esports.