Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

El Teatre Payà de Borriana acull una nova edició de la Mostra de Teatre Musical ‘Musicalados 4’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

L‘Escola Municipal de Teatre de Borriana presenta aquest cap de setmana al Teatre Payà la quarta edició de la Mostra de Teatre Musical “Musicalados 4”. Les funcions es realitzaran dissabte que ve dia 10 a les 22h i el diumenge 11 a les 18h

Les dos representacions es realitzaran amb el sistema de taquilla inversa, i serà l’espectador qui decidisca el preu de l’espectacle una camí s’haja acabat. L’entrada és gratuïta i les últimes invitacions es poden adquirir una hora abans de la funció a les taquilles del Teatre.

Els alumnes dels grups infantil i adolescent de l’Escola Municipal de Teatre són els encarregats de la representació de l’obra amb fragments de musicals molt coneguts. L’espectacle serà la culminació del curs 2022-23, impartit per l’actor borrianenc Sergio Jiménez Pallarés.

Programació estival

A més, el Teatre Payà s’omplirà d’activitat diumenge que ve 18 de juny, amb el grup d’adults de l’Escola Municipal de Teatre que oferirà la representació de Salem. Mentre que el divendres 30 de juny està prevista l’actuació de la Coral Borrianenca al Racó de l’Abadia i el bureo del Centre Aragonés al CMC la Mercè.

Tota la programació estival es pot consultar en els punts d’informació que hi ha instal·lats en diferents zones de la ciutat i en la web en què, a més, es poden adquirir les entrades per als espectacles en què siga necessari.