Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 13:01

El Teatre Payà de Borriana acull aquest cap de setmana l'obra musical ‘& Julieta' de la mà de la falla Quarts de Calatrava

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

El grup de teatre de la falla Quarts de Calatrava de Borriana presenta el seu musical & Julieta, que es representarà al Teatre Payà aquest cap de setmana, els pròxims dies 2, 3 i 4 de desembre.

& Julieta és un musical .que ha triomfat en el West End de Londres i ara arriba al Teatre Payà de Borriana. L'espectacle està basat en el clàssic per excel·lència de William Shakespeare adaptat al Teatre Musical, per a redescobrir la història de Romeu i Julieta. Sens dubte, un musical amb molta comèdia, cançons i balls que faran vibrar i saltar els espectadors de la butaca.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, recomana l'assistència a l'espectacle, i ha volgut posar en valor “l'esforç, l’entrega, la voluntat i la dedicació invertits pel col·lectiu d'aquesta falla en aquest emotiu projecte”.

Les entrades ja estan a la venda al preu de 12 euros en platea i 9 euros en amfiteatre, i es poden adquirir en Buraudio (l’Escorredor, 58) en horari d'oficina, o per la pàgina web en www.buraudio.es

Horari de les representacions

  • 2 de desembre a les 22h
  • 3 de desembre a les 18h
  • 4 de desembre a les 18h