Martes, 27 de octubre, 2020  |  
Santa Magdalena reobre la Unitat de Respir Familiar amb totes les condicions higièniques Santa Magdalena reobre la Unitat de Respir Familiar amb totes les condicions higièniques

- 23 junio, 2020 -

El servei suposa una millora en les aptituds psicomotrius i afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar Santa Magdalena reobre la Unitat de Respir Familiar amb totes les condicions higièniques

El servei suposa una millora en les aptituds psicomotrius i afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar

Castellón Información

Santa Magdalena ha entrat ja de ple en la ‘nova normalitat’ i ho ha fet amb la represa d’alguns dels serveis bàsics, que es presten en la localitat, tal com és el cas de la Unitat de Respir Familiar.

obrirespir2santa magdalena

Des de dilluns passat, i una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, el consistori ha obert les portes de l´Espai Respir amb les condicions higièniques i sanitàries, que marquen tant el Govern com la Generalitat Valenciana. Així, per a mantindre la distància de seguretat de tots els usuaris i usuàries del servei, “hem decidit fer grups de màxim 7 persones, perquè puguen realitzar totes les activitats, que proposa la coordinadora, amb la distància de seguretat adequada”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Aquest servei, que serveix per a afavorir la conciliació de la vida laboral i la familiar, al mateix temps que suposa una millora de les aptituds psicomotrius dels seus usuaris i usuàries, s’havia vist interromput per la pandèmia. No obstant això, i a mesura que s’estava produint la desescalada, la coordinadora, Nuria Muñoz, ha tingut contacte a domicili amb totes les persones, que ho utilitzen, de manera que, no s’ha perdut durant aquest temps la relació entre usuaris i usuàries i coordinadora de la Unitat de Respir Familiar.

Horaris
L’horari, que des del departament de Serveis Socials s’ha establit per a l´Espai Respir és de dilluns a divendres de 15 a 17 hores i es reprenen totes les activitats, que de manera habitual es realitzaven abans del decret de l’Estat d’Alarma.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *