Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

El rànquing d'investigadores espanyoles i estrangeres a Espanya inclou 52 professores de l'UJI

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Marisa Salanova i Cristina Botella se posicionen entre les primeres en una classificació que ha tingut en compte les dades dels seus perfils en Google Scholar

Deu investigadores de la Universitat Jaume I de Castelló dels àmbits de la psicologia, la química i l'economia s'han situat entre les mil primeres en el rànquing d'investigadores espanyoles i estrangeres que treballen a Espanya, segons les dades dels seus perfils públics personals en Google Scholar. La primera edició d'aquest rànquing inclou un total de 5.600 investigadores ordenades per l'impacte a escala mundial de la seua recerca, 52 d'elles de la universitat pública de Castelló.

Entre les mil primeres se situen les investigadores Marisa Salanova Soria de l'Àrea de Psicologia Social; Cristina Botella i Azucena García Palacios de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics; Mercè Correa Sanz de Psicobiologia; María Ibáñez Martínez de Química Analítica; Susana Llorens Gumbau i Isabel M. Martínez Martínez de Psicologia Social; Rosa Llusar Barelles de Química Física; Inma Martínez Zarzoso d'Economia Aplicada i Beatriu Escuder Gil de Química Orgànica.

L'objectiu d'aquesta nova classificació, elaborada pel Consell Superior d'Investigacions Científiques, és augmentar la visibilitat de les dones dedicades a la investigació i del treball que realitzen, a través d'una eina d'accés públic de fàcil creació i consulta com és Google Scholar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí