Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 10:27

El Racó de l'Estudiant triomfa entre pares i alumnes a través d'Instagram

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Aborden com estudiar i les seues maneres més efectives donant-li una visió diferent de la del dia a dia en les aules

El Racó de l'estudiant va començar el seu camí a l'Institut Tàrrega de Vila-real fa un any. Ara, estan explotant al màxim la plataforma Instagram amb vídeos en què es tracten diferents temes relacionats amb l'estudi. Compten ja amb un total de 445 followers al seu perfil.

La característica en comú entre estos vídeos és que tenen una duració moderada per a poder captar l'atenció dels estudiants. Des del racó, Aureli afirma que on està tenint molt bona acollida és entre els pares. "Sorprén perquè vaig pel carrer i molts pares ens donen l'enhorabona, es tracta d'una iniciativa pionera que no està en cap lloc que està agradant molt".

El públic objectiu d'esta plataforma són els estudiants des de tercer de secundària fins segon de batxillerat. A més, de cara a futur han plantejat l'organització d'una Fira de l'estudiant que es durà a terme els dies 14 i 15 de març en què molts estudiants donaran conferències i s'invitaran a altres instituts a què participen.

"Es interessant perquè troben en Instagram informació molt diferent del que estan acostumats", explica Aureli, ara per exemple ara un alumne vol muntar un sindicat i esta plataforma li dóna eixa visibilitat. A més,  compten amb una alumna que es troba a Canadà disfrutant d'una beca d'Amancio Ortega, per la qual cosa utilitzen Skype com a via de comunicació.

El que tractarem de fer és passar de la realitat virtual a la real amb l'organització d'esdeveniments com esta fira, assegura Aureli.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí