Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 11:14

El PSPV-PSOE escalfa motors per a les eleccions de 2023 amb la constitució del Comité Provincial i l'aprovació de la comissió de llistes

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Samuel Falomir ha donat compte davant el partit del que han estat els seus primers set mesos com a líder socialista a Castelló

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha encetat aquesta vesprada la carrera de fons cap als pròxims comicis locals i autonòmics de 2023 amb la celebració del primer Comité Provincial i l'aprovació de la comissió de llistes. La constitució d'aquest orgue, que haurà de donar el vistiplau a les candidatures, ha rebut l'aprovació d'una àmplia majoria dels membres del Comité Provincial, reunits hui a la seu de la Societat Musical d'Onda.

El secretari general provincial, Samuel Falomir, ha demanat als membres del Comité i a tota la militància socialista que es bolque amb el partit i que isquen "orgullosos als carrers a explicar la gestió" del partit del puny i la rosa. La meta, ha subratllat, no és un altra que "renovar per un tercer mandat la presidència de la Generalitat, les alcaldies i revalidar el govern de la Diputació per a seguir aprofundint en la recuperació econòmica i en la millora de les condicions de vida dels castellonencs i castellonenques". En aquest sentit, ha assegurat que "ja comptem amb els millors candidats i candidates" i que ara és el torn de concretar les propostes i les persones que configuraran les llistes electorals".

Els 21 noms validats pel Comité Provincial per a integrar la comissió de llistes són: Joan Morales, Tania Baños, Eduardo Barberà, Estíbaliz Pérez, Miguel López, María Jiménez, Vicent Aparisi, Miriam Cabrera, Borja Soler, Mari Carmen Aguilella, Jesús Madrigal, Sofía Fernández, Santiago Agustí, María del Carmen Gil, José Martínez, Isabel Cardona, Adrián Conejos, Sílvia Colom, Adolf Piquer, Ana Marta Benso i Lara Guadix.

En el seu discurs, Falomir s'ha mostrat convençut que el PSPV-PSOE mantindrà la primera posició aconseguida en les últimes eleccions municipals i autonòmiques de 2019 "perquè la gent sabrà reconéixer l'esforç que des de les administracions estem fent els i les socialistes per a fer front als efectes adversos i duradors d'una pandèmia mundial i una guerra en el vell continent, dos contratemps que mai ens haguérem pogut imaginar".

El màxim representant socialista a la província ha convidat els membres del Comité Provincial "a remar junts amb la voluntat d'enfortir el projecte socialista per a poder liderar quatre anys més la transformació en positiu de les comarques de Castelló". En un context "de gran incertesa", Samuel Falomir ha assenyalat que "cal que continuem prenent decisions fermes i valentes que garantisquen una societat més justa i igualitària, fugint de de la crispació que caracteritza la dreta". En aquest sentit, ha apel·lat a la il·lusió de ser socialista: "tenim l'aval de la gestió ben feta i el millor programa per a la província, realista i amb esperança".

Balanç dels 7 primers mesos de gestió

Samuel Falomir ha donat compte davant el partit del que han estat els seus primers set mesos com a líder del PSPV-PSOE de la província de Castelló. Ha destacat que els processos de renovació de les assemblees locals i comarcals s'han tancat amb acords d'unitat en tots els casos: "hem apostat pel consens i pel diàleg i per retrobar-nos amb la societat civil per a construir conjuntament el projecte de província que volem". També ha explicat que s'ha reforçat l'equip de comunicació per a millorar la visibilitat de la gestió socialista i que s'està treballant comarca a comarca per a ampliar la representació socialista.

La mesa ha estat presidida per Ilde Añó, regidor i candidat a l'Alcaldia de Benicarló; Eva Redondo, directora territorial de Presidència; i Ana Isabel Rodrigo, membre de l'agrupació de Nules.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí