Noticias Castellón
domingo, 14 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:06

El PSPV de Vila-real obre a la militància el pla d’acció local de l’Agenda Urbana

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

El partit celebrarà el pròxim 27 de juliol a les 19.00 hores a la BUC una jornada de participació per a recaptar idees

El PSPV-PSOE de Vila-real obrirà el procés d’elaboració del pla d’acció local de l’Agenda Urbana Espanyola a tota la seva militància i als seus simpatitzants. El partit celebrarà el pròxim 27 de juliol, a les 19.00 hores a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), una jornada de participació per a recaptar idees i suggeriments sobre aquest document clau per a dissenyar la nova Vila-real del segle XXI.

Així ho ha anunciat la secretària general dels socialistes de Vila-real, Silvia Gómez. “És imprescindible que ens impliquem tots per a definir quin futur volem i com és la Vila-real en la qual volem viure en les pròximes dècades, i en aquest sentit els socialistes volem ser part activa en aquest procés participatiu”, ha remarcat Gómez.

El PSPV de Vila-real participarà d’aquesta manera en la primera fase de reunions i de convocatòria dels consells sectorials de la ciutat que impulsa l’Ajuntament des de fa diverses setmanes.

L’alcalde, José Benlloch, va posar sobre la taula un total de 100 projectes com a punt de partida per al debat ciutadà en els àmbits de la innovació, el territori, la cultura o l’acció social. La construcció d’un edifici sociosanitari, la creació d’un Museu de l’Esport en l’Estadi de la Ceràmica o la culminació de la rehabilitació del Gran Casino són alguns dels projectes que Benlloch va proposar setmanes enrere per al debat ciutadà en el marc de l’Agenda Urbana.

“Els socialistes volem contribuir a la nova Vila-real del segle XXI amb una mirada a llarg termini perquè entre tots hem de dissenyar una ciutat més inclusiva, sostenible, innovadora i d’oportunitats”, ha afegit la secretària general. La jornada de participació del pròxim 27 de juliol “ens permetrà anar de bracet de la societat, conèixer les seves opinions i treballar junts perquè estem davant un document viu que anirem enriquint entre tots”, ha remarcat Gómez.

L’Agenda Urbana serà un document clau per a accedir als fons europeus activats per la UE en l’històric Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que contemplen 140.000 milions d’euros per a Espanya.