Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:01

El PSPV de Nules pacta una rebaixada de l'IBI al xicotet comerç

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

El Partit Socialista posa com a línia roja per a aprovar els pressupostos de 2023 la rebaixa de l’impost sobre els bens immobles

El PSPV de Nules tanca un pacte amb l'equip de govern de Centrats en Nules que possibilitarà la rebaixa del recàrrec de l’IBI als comerços amb menys de 10 treballadors i emprenedors. El portaveu socialista, Adrián Sorribes, remarca que “en aquests temps tan difícils per als negocis locals cal prendre mesures que alleugen la pressió fiscal dels nostres establiments comercials”. “Un municipi sense teixit comercial és un municipi trist i sense ànima”. Conscients d’això, “els i les socialistes de Nules hem portat a l’Ajuntament la veu dels comerços i negociat amb l’executiu local una rebaixa impositiva que beneficie les tendes del nostre poble”, afirma el dirigent socialista. 

Sorribes destaca que "aquesta és una de les línies roges que ens hem marcat per tal d’assolir un acord d’aprovació dels pressupostos municipals de 2023". El portaveu remarca que "des del PSPV continuarem aportant propostes treballades i serioses perquè els pressupostos siguen una eina útil per a protegir als nulers i nuleres més vulnerables".

Aquesta rebaixa d'IBI a les xicotetes empreses i emprenedors inclou la protecció de tres zones tradicionalment comercials del municipi com son la Vila, Mascarell i la platja de Nules. "Donar suport al comerç local és una obligació dels socialistes i per això continuarem exigint més mesures de protecció a l’executiu municipal", conclou el portaveu socialista.