Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 11:03

El PSPV de Castelló farà entrega dels II ‘Premis Palmira Pla Pechovierto’ amb motiu de la celebració del 8M

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

El lliurament dels guardons serà el pròxim dimecres 1 de març a les 19:30 hores en l’edifici de la Caixa Rural de les Alqueries

El PSPV-PSOE de la província de Castelló entregarà els II Premis ‘Premis Palmira Pla Pechovierto’ amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març. Els guardons es lliuraran el pròxim dimecres 1 de març a partir de les 19:30 hores en el saló de la Caixa Rural de les Alqueries i han sigut impulsats per l’executiva provincial liderada pel seu secretari general, Samuel Falomir.

Amb estos premis, la Comissió Executiva Provincial, en la seua aposta per la igualtat i la visibilitat de les dones, vol reconéixer la labor que persones o col·lectius de la nostra província realitzen en la seua contribució per a avançar en la igualtat i el feminisme. “Des de la direcció provincial entenem que la igualtat és responsabilitat de tota la societat i que el feminisme contribueix a la maduresa com a societat i a la construcció d’una democràcia més forta, diversa i plural”, ha assenyalat la secretaria provincial d’Igualtat, María Victoria Garrido.

Els guardons tenen com a objectiu visibilitzar a aquelles persones o col·lectius que al llarg de l’any hagen demostrat compromís i esforç en nom de la igualtat de dones i homes, un reconeixement estrictament honorífic que pretén posar en valor la lluita feminista a les comarques de Castelló. De manera excepcional, en l’edició d’aquest any s’entregarà un reconeixement a títol pòstum a Consuelo Sanz, primera dona alcaldessa de les Alqueries entre els anys 2003 i 2015 i diputada provincial, en reconeixement a la seua llavor per al creixement del seu municipi i per ser referent de altres dones que hui en dia lideren molts altres ajuntaments de la província de Castelló.