Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

El PSPV de Borriana manté el gruix del seu equip per a seguir transformant Borriana

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa, Maria Josep Safont afirma que “la llista representa les ganes de continuar construint un projecte de futur per a la nostra ciutat des de la il·lusió i l’experiència”

L’agrupació del PSPV de Borriana ha aprovat la llista amb la qual concorrerà a les eleccions del pròxim 28 de març. La candidatura socialista manté el gruix de l’equip de govern actual i representa el fiançament del projecte socialista per a la ciutat.

“Ens il·lusiona el camí que vam començar fa huit anys i volem continuar-ho fins al final. Tinc la sort de comptar amb un equip divers i que ha demostrat estar preparat per a afrontar els reptes que es posen per davant”, assenyala la candidata socialista i actual alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

Després de dues legislatures en el govern municipal, l’agrupació socialista fa un balanç positiu. “Malgrat haver travessat moments durs arran de la crisi sanitària hem aconseguit donar resposta a les necessitats de la població, posant a Borriana i la seua gent sempre per davant. La planificació i la bona gestió dels diners públics ens ha permès portar endavant grans projectes de transformació per a Borriana i en aquesta línia volem continuar”, assenyala el Secretari General del PSPV-Borriana, Vicent Aparisi.

L’agrupació incorpora a les seues files noves cares que completen la representació del teixit social i econòmic de la ciutat dins de l’equip socialista. Entre elles estan Anna Buchardó, llicenciada en dret i amb àmplia experiència de treball amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, i Maria del Carmen Bou Martí, filòloga i docent amb àmplia vocació de servei públic.

Safont ha manifestat la seua confiança en un equip que, assegura, “està conformat per persones amb moltes ganes i il·lusió per treballar per a la ciutadania borrianenca”.

La llista està composta per:

1)    Maria Josep Safont Melchor 

2)    Vicent Aparisi Juan

3)    Cristina Rius Cervera 

4)    Bruno Arnandis Ventura

5)    Sara Molina Ballester

6)    Joan Ramón Monferrer Daudí 

7)    María del Carmen Bou Martí

8)    Javier Gual Rosell

9)    Ana Buchardó Parra 

10) Hilario Usó Roig

11) Dolores Carbonell Monsonís 

12) Esther Meneu Cervera

13) Elíes Segarra Leganés 13

14) Susana Ibáñez Márquez 

15) Andrei Gabriel Danila 

16) Neus Molés Capella 

17) José Fernando Conde Aymerich

18) Josefa Marzá Selma 

19) Ramón Izquierdo Monfort 

20) Isabel Sales Traver

21)Antonio Simarro Rius

Advertisement
Advertisement