Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

El pressupost de 2023 de La Llosa serà el més alt de la seua història

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Será de més de 3,5 milions, dels quals la meitat provenen d'altres institucions per reformar l'escola Vicente Faubell

El ple municipal de La Llosa ha aprovat un pressupost de 3.610.000 euros per a l'anualitat del 2023, una xifra que es converteix en la més alta de la història de la localitat de la Plana Baixa. La planificació realitzada per a l'any pròxim comprèn l'accés a subvencions atorgades per la Generalitat Valenciana o la Diputació de Castelló. Així, 1.300.000 provenen de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per a aconseguir la reforma integral de l'escola Vicente Faubell Zapata.

"L'Ajuntament ha aconseguit accedir a tres tallers d'ocupació de LABORA per a ampliar la formació dels nostres joves i millorar l'accés al mercat laboral. Per cadascun dels tres tallers rebrem una ajuda de 502.708,80 euros, amb els quals aconseguirem, un any més, una taxa d'atur que frega el 0%", ha afegit Ximo Llopis, alcalde de La Llosa.

Per una altra banda, del Pla Avança de la Diputació de Castelló s'han dedicat a La Llosa 122.000 euros per a finalitzar les obres de l'auditori. Així, l'ajuntament també inclourà romanents municipals amb l'objectiu que en 2023 la localitat disposi d'un nou espai per a celebrar tots els esdeveniments culturals i festius.