Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 19:50

El pregó dels Reis Mags de Vila-real comptarà amb l'actuació de Cucko, guanyador de Got Talent 2019

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Joventut Antonina ha preparat la campanya de Nadal i Reis Mags en les quals tots els beneficis aniran destinats íntegrament a les al voltant de 60 famílies que atenen

Este matí s'han presentat els actes de Nadal i la Cavalcada dels Reis Mags de la mà de la regidora de Joventut, Anna Vicens, i Albert com a representant de Joventut Antoniana. Joventut Antonina ha preparat la campanya de Nadal i Reis Mags en les quals tots els beneficis aniran destinats íntegrament a les al voltant de 60 famílies que atenen

El primer acte que es durà a terme d'esta campanya serà el missatger real el 26 de desembre a les 10:30 hores a la Plaça Major. Així doncs, el segon dia de nadal i festiu a Vila-real, els més xicotets podràn fer-se amb el segell per a assegurar-se que les cartes arriben de manera correcta a l'orient. 

La vesprada del dia 26 tindrà lloc el pregó dels Reis a l'Auditori Municipal de la mà de la pregonera Maria Usó Fortuño, expresidenta de Joventut Antoniana. A més, enguany el pregó comptarà amb la presència de Cucko, guanyador de l'edició 2019 de Got Talent Espanya. Cucko serà l'encarregat de presentar l'acte i a més sorprendrà amb la seua actuació.

El dia més esperat i màgic per als més menuts, el 5 de gener, tindrà lloc la cavalcada dels Reis, reconeguda com d'Interés turístic provincial que començarà a les 18:30 hores. Recorrerà els carrers de Vila-real: l'avinguda Pius XII, la Murà, Francesc Tàrrega, carrer Ignasi Vergara, Polo Bernabé, Plaça Sant Pasqual, Raval de Sant Pasqual, Carrer Major, Plaça de la Vila i finalitzarà a la Plaça Major. 

Este any la cavalcada es desenvoluparà amb total normalitat i recuperant totes les carrosses incloent la infantil que la temàtica serà la de la pel·lícula de dISNEY: Lithyear. Tot aquell que vuiga participar pot inscriure's mitjançant la pàgina web de Joventut Antoniana. 

Enguany es recuperen les visites presencials per al repartiment de regals que es duràn a terme tant la nit del 5 de gener com el mati del 6. Cal destacar que, les reserves es podràn fer els dies 2, 3 i 4 de gener i es poden sol·licitar a través de la pàgina web de la Joventut Antoniana. 

Cal destacar que, a més es podràn reservar video telefonades dels Reis als més menuts durant els dies 2,3 o 4 de gener. Com a novetat aquest any mitjançant la campanya Soy Solidario es podrà ajudar als Reis a la compra de joguets als xiquets de les familíes que atén Joventut Antoniana. Doncs, les persones podràn fer-se amb alguna de les partes d'estos xiquets i comprar-lis el regal personalment.