Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 18:32

El PPCS advoca per una rebaixa fiscal per la pressió del PSOE que obliga a treballar 198 dies a l'any per a pagar impostos

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

El secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella, alerta que només els impostos es mengen l'equivalent als diners percebuts pels treballadors castellonencs entre l'1 de gener i el 18 de juliol

El Partit Popular de la província de Castelló advoca per una rebaixa fiscal enfront de la pressió del PSOE que obliga els castellonencs a treballar 198 dies a l'any només per a pagar impostos.

El secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella, alerta que només els impostos es mengen l'equivalent als diners percebuts pels treballadors castellonencs entre l'1 de gener i el 18 de juliol.

“Enfront de l'infern fiscal del Govern de Sánchez i Puig, el Partit Popular aposta per una rebaixa fiscal i reformes estructurals per a incentivar l'activitat econòmica i el creixement”, afirma Aguilella.

Un informe de la Fundació Civisme revela que els contribuents castellonencs han hagut de treballar fins al passat 18 de juliol, un total de 198 dies de mitjana en 2022, només per a pagar els seus impostos. La Fundació Civisme presenta anualment un indicador que mostra la proporció que guarden els impostos que abonen els contribuents cada any respecte a la seua renda.

“Els Governs de Sánchez i Puig piquen a impostos als castellonencs en un moment en el qual les dificultats de famílies, autònoms i empreses creixen de manera exponencial per la greu crisi de preus”, indica Aguilella. El secretari general del PP a la província de Castelló explica que enfront de l'infern fiscal del PSOE, el president nacional, Alberto Núñez Feijóo, i el president regional, Carlos Mazón, han presentat reformes fiscals per a alleujar la càrrega que pateixen els castellonencs i poder tornar a la senda del creixement econòmic i l'ocupació.

“La reforma fiscal que ha presentat el president regional, Carlos Mazón, és la que necessiten els castellonencs perquè afecta el cent per cent dels ciutadans de la Comunitat i en proporció a la renda. Els qui tenen poc s'estalviaran molt i els qui tenen molt s'estalviaran poc, però tots estalvien”, explica Aguilella.

El secretari general del PP de la província de Castelló també enalteix la reforma fiscal del president nacional, Alberto Núñez Feijóo, perquè “retornarà 1.500 milions d'euros que s'han recaptat de més”. “També inclou una quota zero als autònoms menors de 35 anys i advoca pel redissenye dels Fons Europeus; reformes estructurals per a incentivar l'activitat econòmica i el creixement, i una baixada d'impostos selectiva, immediata i temporal per a fer front a l'increment massiu dels preus”, explica Aguilella.