Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 15:05

El PP es fa ressò de les demandes dels veïns del PAI Ciudad Jardín de Nules

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 42 segundos

Noticias Relacionadas

Veïns del PAI Ciudad Jardín de Nules han demanat solucions als problemes causats per la paralització de les obres el passat 26 de maig que ha provocat que convisquen en unes “condicions tercermundistes”. Així les ha qualificades el president local del PP i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Nules, José Adsuara, després d’entrevistar-se amb els veïns afectats pel projecte.

Acompanyat pels regidors Vicente Bertomeu i Miguel Ángel Martínez, Adsuara ha demandat “solucions” a un problema que “porta anys estancat”. Les obres d’aquesta urbanització van arrancar enguany i van quedar paralitzades el 26 de maig. “Creiem en el desenvolupament urbanístic de Nules però ben planificat i consensuat amb els veïns”. Perquè la realitat és que “aquesta situació de paràlisi està provocant molèsties i contratemps a veïns que resideixen en l’entorn i als quals l’ajuntament ha abandonat a la seua sort”.

Precisament és ací on José Adsuara posa el focus. “Creiem que amb una bona planificació i amb la deguda protecció per part del consistori, aquesta situació seria menys lesiva per als veïns”. I “el que reclamem és que l’ajuntament done solucions amb la deguda coordinació i planificació de projectes. Perquè aquestes conseqüències que hui paguen veïns que abonen puntualment els seus impostos, només provoquen tensions, molèsties i queixes davant un consistori que els ignora”.

“Ací és on s’ha de visualitzar l’acció de qui governa. Un pacte d’esquerres que va ser àgil a l’hora d’aprovar els seus sous però veiem que és absolutament ineficaç a l’hora de millorar les condicions d’habitabilitat de veïns que han vist com el seu entorn se sotmetia a una urbanització que quedava paralitzada”. “No estem en contra de l’execució d’infraestructures i projectes a l’estiu. El que demanem és que es treballe d’una forma coordinada, assenyada i amb un pla de treball que evite que contratemps com els que aquests veïns pateixen”, ha rematat José Adsuara.