miércoles, 27 de octubre, 2021  |  
El PP denuncia la falta de millores als centres educatius d’Onda durant aquesta legislatura El PP denuncia la falta de millores als centres educatius d’Onda durant aquesta legislatura

- 31 agosto, 2018 -

L'Ajuntament ha sigut incapaç de solucionar les deficiències del centre Sambori o de millorar la Secció de l'IES malgrat anunciar el passat mes de... El PP denuncia la falta de millores als centres educatius d’Onda durant aquesta legislatura

L’Ajuntament ha sigut incapaç de solucionar les deficiències del centre Sambori o de millorar la Secció de l’IES malgrat anunciar el passat mes de març les millores

Castellón Información

Tres anys sense cap millora en matèria d’educació. El cuatripartito d’Onda acumula ja tota la legislatura sense haver realitzat cap millora en els col·legis d’Onda, més enllà del pur manteniment obligatori.

No obstant açò, l’equip de govern d’Huguet ha sigut incapaç de solucionar els problemes de calat de la ciutat en matèria educativa ja que “s’han passat uns anys amb una actitud passiva de submissió davant els seus caps de la Generalitat de PSOE i Compromís”. Una Generalitat que ha rebaixat a nivells històrics la inversió a Onda, tal com explica l’edil del PP, Salvador Aguilella.

A aquesta situació se li suma que des de febrer es van adherir al Pla Edificant per a millores educatives però, malgrat els anuncis fets al març, a les portes de setembre no han fet gens. “Van assegurar que anaven a reparar els problemes del centre Sambori i a millorar la Secció de l’IES però no ha sigut així”.

cal recordar que Ximo Huguet es manifestava en la porta de l’IES d’Onda per a exigir millores, impedint als alumnes accedir a les seues classes, malgrat que s’acabava d eponer en marxa el nou col·legi Pio XII amb una inversió de més de 7 milions d’euros però ara com a alcalde ja no reivindica cap de les millores que abans exigia.

Aguilella adverteix que “haurien de centrar-se en millores les necessitats reals que hi ha a Onda ja que en tres anys de govern han sigut incapaços de millorar les infraestructures educatives de la ciutat”.

Whatsapp Telegram