Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

El portal Gestionándote, protagonista d’Almassora en la Fira Cevisama

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Aquest portal obri també l’espai virtual a la tramitació de subvencions i línies de finançament, l’àmbit específic del Pacte de la Ceràmica en el qual Almassora ofereix formació i ocupació al veïnat

Almassora ha tornat a ser present hui en la Fira Cevisama després de la pandèmia de Covid-19 amb el portal web Gestionándote.com a protagonista de l’oferta local. Es tracta d’una eina activada fa escassos mesos i que permet abordar el suport al sector des del seu àmbit com a motor d’ocupació. Així, qualsevol internatura que accedisca a www.almassora.es pot punxar en la pestanya verda Almassora Empreses i conéixer totes les oportunitats habilitades a només un clic.

Un dels aspectes més destacats és la possibilitat d’unir a persones que busquen treball amb empreses que busquen treballadors. En aquests moments, el portal Gestionant-te té més de 700 persones usuàries inscrites, en concret 706, i des de la seua posada en marxa fins a 30 signatures han penjat en elles les seues ofertes d’ocupació, 25 de les quals ja han cobert les places sol·licitades.

Però la web va més enllà i recorda que en aquest 2023 ja no existeix possibilitat d’avançar en la indústria sense digitalització. “El sector tauleller i auxiliar porten anys fent passos de gegant en aquest camp i l’administració local no pot quedarse arrere a l’hora d’oferir el seu suport i les seues eines”, ha destacat l’alcaldessa, Merche Galí, durant la presentació en la fira.

Per això, aquest portal obri també l’espai virtual a la tramitació de subvencions i línies de finançament, l’àmbit específic del Pacte de la Ceràmica en el qual Almassora ofereix formació i ocupació al veïnat, un visor d’empreses per a localitzar en breu la ubicació i les dades de les factories que operen en el nostre terme municipal, així com organismes en l’àrea d’internacionalització.

Cap a ací es dirigeixen les empreses més grans del teixit industrial local. Galí ha incidit en aquesta fortalesa i en les últimes polítiques municipals dirigides a reforçar al sector. El pressupost municipal de 2023 va arrancar al gener amb 2 milions d’euros en inversions en polígons industrials, en concret el Supoi-6 i el 8 (Camí Fondo). Aquest últim copa 995.500 euros, fruit de l’acord aconseguit gràcies a la constitució de la primera Entitat de Gestió i Modernització de polígons d’Almassora.

“Aquest equip de govern sempre ha defensat que la ceràmica que es dissenya, fabrica i exporta ací mereix estar en els aparadors més importants del món, i Cevisama ho és. Però també hem reconegut des del primer moment que Almassora havia de fer més pels seus polígons per a poder competir en condicions d’igualtat amb altres recintes”, ha abundat la primera edil.

Advertisement
Advertisement