Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 14:11

Advertisement
Advertisement

El poliesportiu de la Jana passarà a ser de propietat municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

Després de 8 anys de negociacions la Diputació de València i l’Ajuntament de la Jana van arribar a un acord històric per a comprar els terrenys on està situat el poliesportiu municipal

El Ple de l’Ajuntament de La Jana amb el vot favorable de tots els partits polítics va aprovar l’adquisició de la parcel·la de 13.135 metres quadrats on actualment estan situades les diferents pistes del poliesportiu una part del camp de futbol i les dos parts de sòl agrari situades a un costat i l’altre de carreteres.

El portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova, ha explicat que “quan l’any 2015 ens vam desplaçar per primera vegada a la Diputació de València no tenien cap intenció de vendre cap de les seues parcel·les i al llarg d’estos anys han sigut incomptables les reunions que s’han fet fins aconseguir que primer ens vengueren la parcel·la on estan els dipòsits de l’aigua i ara la parcel·la on està el poliesportiu municipal”.

Esta parcel·la de 13.135 metres quadrats està formada per 8.304 metres quadrats de sol urbà residencial i d’altra banda per 2.552 i 2281 metres quadrats de sol no urbanitzable a un costat i a l’altre de la carretera.

El preu d’adquisició de la parcel·la és de 217.142,70 euros que es podrà pagar de dos maneres o bé mitjançant un Pla Conviure de la Generalitat Valenciana, o bé amb la compra en 10 anualitats, comentava Vilanova.

El regidor apunta que “estem molt satisfets de com han anat les coses perquè finalment hem pogut aconseguir una rebaixa considerable dels 272.414 euros que ens van demanar fa 2 anys i unes condicions molt favorables de finançament en el cas de que ens quedem fora del Pla Conviure. En estos moments l’Ajuntament ja estem treballant en preparar el Pla Conviure, un pla de 500.000 euros que a més de pagar la parcel·la s’urbanitzaria tota eixa zona convertint-la en un àrea lúdica i esportiva, fruit de totes les aportacions dels veïns i veïnes de la Jana que van participar en el procés participatiu ”.

Advertisement
Advertisement